H συγκινητική ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού: «Πόσο μου είχε λείψει το...»

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
H συγκινητική ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού: «Πόσο μου είχε λείψει το...»

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Πόσο μου είχαν λείψει οι γονείς μου! Πόσο μου είχε λείψει το πατρικό μου σπίτι!» έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε, κάνοντας γνωστό πως επισκέφτηκε τους γονείς της.

Η Δούκισσα Νομικού, όλο τον καιρό της καραντίνας τον πέρασε μέσα στο σπίτι της με τα δυο παιδιά της και τον σύζυγο της. Η ίδια δεν έβγαινε καθόλου έξω και ήταν πολύ προσεχτική με τις μετακινήσεις της, καθώς και τα δυο της παιδάκια είναι πολύ μικρά ακόμη.

Η ίδια τόσο καιρό έκανε συχνά αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που μας ενημέρωνε πως περνάει την καραντίνα της και τι κάνει για να περάσουν οι ώρες της μέσα στο σπίτι, όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται. Ωστόσο μια ακόμη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού, πριν από λίγες ημέρες είχε τσακίσει «κόκκαλα». Τι ακριβώς είχε ανεβάσει;

Η Δούκισσα είχε κάνει γνωστό, πως της λείπουν οι γονείς της και πως ανυπομονεί να τους δει όταν όλα αυτά τελειώσουν και είναι πλέον όλοι ασφαλείς για να μετακινηθούν.

Η συγκινητική ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού, έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως επιτέλους βρήκε τον χρόνο για να επισκεφτεί το πατρικό της, αλλά και να δει τους γονείς της που τόσο πολύ της είχαν λείψει αυτό το διάστημα.

«Πόσο μου είχαν λείψει οι γονείς μου! Πόσο μου είχε λείψει το πατρικό μου σπίτι! Πόσο μου είχαν λείψει οι ωραίες πλεξούδες που φτιάχνει πάντα η μανούλα μου στα μαλλιά μου. Μετά την καραντίνα, μετά από περίπου 2 μήνες, ήρθα επιτέλους στους γονείς μου.

Ας τους αγκαλιάζουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Τώρα που μπορούμε. #familyfirst» ήταν τα συγκηνιτικά λόγια που έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε χθες το απόγευμα.

Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού: