Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη με δική του εκπομπή στον Alpha

Μεγάλη επιστροφή στο κανάλι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη με δική του εκπομπή στον Alpha

Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη με δική του εκπομπή στον Alpha. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για περίπου έναν χρόνο, με τον ίδιο να μιλάει με τα πιο όμορφα λόγια για την παρουσιάστρια, ακόμα και μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Γιώργος Τσούλης έχει σημειώσει αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες. Μια από αυτές ήταν και στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, όπου για τουλάχιστον έναν χρόνο έκλεβε τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και με τις καυστικές του ατάκες.

«Εγώ προσωπικά έμαθα τον Αύγουστο ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή. Δεν με ενόχλησε να σου πω την αλήθεια γιατί όταν ο leader -η Ελένη στην προκειμένη περίπτωση- αποφασίζει ότι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα για το καλό της εκπομπής της, δεν μπορείς να πεις κάτι. Είναι μια επιλογή και αυτή θεωρεί καλύτερα κάποια πράγματα να γίνουν. Είναι μια επιλογή την οποία σεβάστηκα και δεν με χάλασε καθόλου. Αλήθεια σου λέω και σε κοιτάω στα μάτια. Κακά τα ψέμματα, το ότι ήμουν στην Ελένη μου έδωσε ένα τεράστιο boost» είχε πει ο σεφ μετά την αποχώρηση του από την εκπομπή. Μιας και αναφερόμαστε στην Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της. Χθες έκλεισε με έναν ξαφνικό τρόπο, τι συνέβη;

Ο Γιώργος Τσούλης επιστρέφει ξανά στον Alpha

Ο ίδιος όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στον τηλεοπτικό σταθμό. Ο μάγειρας θα μοιράζεται τις συνταγές του μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δεν γίνεται". Σύμφωνα με πληροφορίες του της εκπομπής «Φωλιά των Κου - Κου», ο σεφ δεν αποκλείεται να αποκτήσει και δική του εκπομπή στο κανάλι, όπως και ο Άκης Πετρετζίκης.

Πρόκεται για ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει ατάκα και ταλέντο, οπότε η επιστροφή αυτή αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα.