GNTM - Ξανθή Τζερεφού: Δείτε την με μαγιό - Αδυνάτισε και έγινε αγνώριστη

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
GNTM - Ξανθή Τζερεφού: Δείτε την με μαγιό - Αδυνάτισε και έγινε αγνώριστη

Αδυνατισμένη και φανερά ανανεωμένη είδαμε την πρώην παίκτρια του GNTM Ξανθή Τζερεφού, η οποία πόζαρε με μαγιό και εμείς μείναμε άφωνοι. Έχει γίνει πλέον αγνώριστη και σας έχουμε την φωτογραφία. Δείτε την παρακάτω.

Η Ξανθή Τζερεφού είχε περάσει στον δεύτερο κύκλο του GNTM με την ίδια να θεωρείται μέσα στο παιχνίδι από τα plus size μοντέλα. Ωστόσο πλέον η ίδια έχει αδυνατίσει πολύ και οι φωτογραφίες της με μαγιό που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ενδεικτικές της μεγάλης αλλαγής που είδαμε στο σώμα της.

Η ίδια έχει αλλάξει λίγο και το χρώμα των μαλλιών της το οποίο παραμένει κόκκινο και σγουρό, απλά λίγο πιο σκούρα από όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα λοιπόν που τα μέτρα έχουν αρθεί και ο καιρός έχει ανοίξει, το νεαρό μοντέλο πήγε στην παραλία. Η εικόνα της, η οποία και ακολουθεί, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, ενώ "καυτό" ήταν και το στιγμιότυπο στο οποίο πόζαρε τόπλες. Δείτε το εδώ!

Ξανθή Τζερεφού αδυνατισμένη με μαγιό

Είχε συγκλονίσει σε ανάρτησή της η Ξανθή Τζερεφού, από το GNTM, που την είδαμε τώρα αγνώριστη και αδυνατισμένη με το μαγιό της

Το μοντέλο έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τα κιλά και το βάρος της, θέλοντας να περάσει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Με αφορμή τον ντόρο που έγινε με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τις κοπέλες που βγαίνουν στην παραλία και έχουν περιττά κιλά Ξανθή Τζερεφού ξέσπασε.

Μπορεί να μην ανέφερε ονόματα αλλά έστειλε το μήνυμα της σε όσους κάνουν bullying στα άτομα που είναι διαφορετικά.

«Σήμερα θα μιλήσω για όλες εμάς που σηκώνουμε στις πλάτες μας τον ρατσισμό και τα κόμπλεξ όλων όσων νομίζουν ότι με την «άποψη» τους μπορούν να μας διαλύσουν ψυχολογικά και να μας την επιβάλλουν. Για εσένα που είσαι μάνα, γιαγιά,έφηβη, αδελφή, λεχώνα, σύζυγος, σύντροφος. Για εσένα που δεν σε έχω γνωρίσει αλλά ευχομαι να διαβάσεις αυτό.

Εσύ που πιστεύεις ότι επειδή έχω παραπάνω κιλά δεν έχω το δικαίωμα να θίγω την «αισθητική»σου όταν είσαι στην παραλία. Εσύ που θεωρείς ξεφτίλα τα να δείχνω το σώμα μου δημόσια. Εσύ που θεωρείς «κουκλάρες» μόνο τις αδύνατες γυναίκες. Εσύ που πιστεύεις ότι τα plus size μοντέλα δεν θα γίνουν ποτε πρώτης κατηγορίας. Εσυ που πιστεύεις ότι οι «χοντροί και οι κουτσοί» δεν έχουν μια θέση στην μόδα. Διάβασε και σκέψου αυτά...

Η χοντρή που θίγει την «αισθητική» σου μπορεί να αντιμετωπίζει ορμονικά προβλήματα, να πάχυνε επειδή δεν ήταν ψυχολογικά καλά ή επειδή έτσι ήθελε. Επίσης είναι αυτή που πριν λίγο καιρό γέννησε αλλά λαχταρούσε η ψυχούλα της ένα μπανιο στην θάλασσα και αγνόησε σχόλια σαν τα δικά σου.

Οι κουτσοί που λες δεν θελω καν να σκεφτομαι πως έχασαν κάποιο μέλος τους και δεν διανοούμαι τον πόνο τους και το ζόρι για να ενταχθούν πάλι σε μια κανονική ζωή.

Η παγκόσμια μόδα έχει προχωρήσει. Ο κόσμος θέλει να ταυτίζεται με τα μοντέλα και να μην τα βλέπει σαν κάτι άπιαστο. Η εποχή του 90-60-90 έχει γίνει παρελθόν. Το ταλέντο δεν καθορίζεται από το νούμερο των ρούχων. Δεν είναι κάτι που πιστευω εγω αλλά top models που είναι στην κατηγορία plus size ( Ashley Graham, Tara Lynn, Alessandra Garcia Lorido).

Να προσθέσω ότι στους πίνακες της αναγέννησης ποτε η γυναικεία ύπαρξη δεν ήταν αδύνατη.Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο. Υπάρχουμε και κυκλοφορούμε γεμάτες αυτοπεποίθηση για να σου θυμίζουμε τις δικές σου ανασφάλειες... Με εκτίμηση μια 21 χρονη light plus size των αναλογιών 95-80-105
#bodypostive #plussizemodel #mybodymyrules #doitliketzeri», έγραψε χαρακτηριστικά η κοκκινομάλλα καλλονή.