Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για το λάθος spoiler του MasterChef «Αισθάνομαι περίεργα γιατί...»

Όσα είπε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για το λάθος spoiler του MasterChef «Αισθάνομαι περίεργα γιατί...»

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την σημερινή της εκπομπή αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει την δική της απάντηση για το λάθος που συνέβη με το spoiler που έδωσε εχθές στον αέρα του Πρωινού για το νικητή του MasterChef αποκαλύπτοντας πως αισθάνεται αρκετά περίεργα αφού έχει δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Αισθάνομαι λίγο περίεργα. Γίνονται spoiler και ξανακάναμε spoiler και με το GNTM. Απλώς αισθάνομαι λίγο περίεργα, γιατί χθες από τη στιγμή που είπαμε όλο το ρεπορτάζ για τον Μπέλλο και τον Σταύρο, έγινε χαμός στο Star. Ψάχνουν να βρουν και θα πέσουν κεφάλια.Απλώς επειδή το ρεπορτάζ το έκανα εγώ, δε μπορεί να πέσει κάποιο κεφάλι. Δε γίνεται να πέσει. Ξαναλέω, επειδή το ρεπορτάζ το έκανα προσωπικά, δε γίνεται να προχωρήσει η κουβέντα. Για να το πω, πάει να πει πως από κάπου είναι οκ» εξήγησε η Φαίη Σκορδά.

Ωστόσο το ρεπορτάζ της εκπομπής διέψευσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης. Δείτε τι ανέφερε η παρουσιάστρια.

Βεβαίως, το Youweekly.gr αρκετές ώρες πριν σας είχε αποκαλύψει τα πάντα για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το MasterChef spoiler της Σκορδά σε εκτενές ρεπορτάζ:

MasterChef: Η αλήθεια για το νικητή και το λάθος spoiler της Φαίης Σκορδά

Όπως σας αποκάλυψα σε προηγούμενο άρθρο η Φαίη Σκορδά και ο ΑΝΤ1 έχουν ξεκινήσει μια απίστευτη "επίθεση" στο κανάλι του STAR διαρρέοντας spoilers για τα επεισόδια του MasterChef. Όμως, δυστυχώς, εχθές το πρωί, έγινε ένα μοιραίο λάθος από μεριάς τους όσον αφορά το νικητή του ριάλιτι μαγειρικής και θα σας αποκαλύψω όλη την αλήθεια στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Πάμε, λοιπόν, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το λάθος spoiler της Φαίης Σκορδά για το νικητή του MasterChef

Το πρωί της Τετάρτης 20/5 η Φαίη Σκορδά και το πάνελ της στο πλατό του Πρωινού αποκάλυψαν πως νικητής στο τελικό του MasterChef φέτος θα είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

MasterChef νικητής spoiler

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Πάμε να δούμε τι θα γίνει στον τελικό… Θα δώσω το spoiler της χρονιάς! Ξέρουμε ήδη ότι στον τελικό θα είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής. Θα έχουν δύο δοκιμασίες. Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο και νικητής θα είναι ο Σταύρος." και συνέχισε λέγοντας "Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι «μενού αντιγραφής» νικητής θα είναι πάλι ο Σταύρος. Έχουμε δύο ημιτελικούς που και στους δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, αλλά με βάση τα όσα έγιναν στο GNTM έκαναν πίσω.Ο νικητής λοιπόν είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης.".

Εννοείται πως το spoiler αυτό διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός σε όλο το διαδίκτυο. Ωστόσο εγώ δεν έμεινα σε αυτό και εννοείται πως επικοινώνησα με άτομα από την παραγωγή του παιχνιδιού για να μάθω την αλήθεια κι έρχομαι σήμερα εδώ, στο Youweekly.gr και το Vanda's blog να διαψεύσω το spoiler της Φαίης Σκορδά.

Η αλήθεια για το νικητή του MasterChef

Μετά από επικοινωνία μου με πολύ έμπιστο άτομο μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, είμαι σε θέση να σας μεταφέρω πως το spoiler του Πρωινού για τον τελικό και το πρόσωπο που παίρνει τα 10.000 ευρώ είναι λάθος. Ο Σταύρος Βαρθραλίτης δεν είναι ο νικητής. Η πηγή μου, μου αποκάλυψε πως τα γυρίσματα δεν έχουν γίνει ακόμα οπότε κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος πραγματικά θα βγει πρώτος.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, οι πληροφορίες της Φαίης Σκορδά είναι αβάσιμες και λανθασμένες αλλά δεν πειράζει... άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε.