Στέλλα Μιζεράκη: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρώην του Πάνου Ζάρλα

Ξανά ερωτευμένη!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Στέλλα Μιζεράκη: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρώην του Πάνου Ζάρλα

Η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα είναι ξανά ερωτευμένη, με την εκπομπή Πρωινό να μας αποκαλύπτει ποιο είναι το νέο της αμόρε. Δείτε τον για πρώτη φορά. Είναι διάσημος youtuber.

Αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή του ANT1 και από την Νάνσυ Παραδεισάνου. η οποία μας έδειξε ποιος είναι ο νέος σύντροφος της πρώην παίκτριας του Power of Love, Στέλλας Μιζεράκη. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, είχε σχέση με τον Πάνο Ζάρλα, που "έφυγε" δυστυχώς από την ζωή σε ένα φοβερό τροχαίο. Μάλιστα το ζευγάρι είχε τότε κερδίσει το παιχνίδι αγάπης.

Τώρα όμως η όμορφη Κρητικιά είναι μαζί με έναν νέο σύντροφο, ο οποίος μάλιστα είναι και διάσημος Youtuber, ενώ κάνει επιτυχία και στο Instagram. Πρόκειται για τον "Χταπόδια". Την ίδια βέβαια την είχαμε πετύχει και με ένα καυτό μίνι στα μπουζούκια, μαζί με μια άλλη παίκτρια του Power of Love. Δείτε εδώ τις εμφανίσεις τους που έφεραν χαμό!

Ορίστε και ο νέος της σύντροφος

Η συγκλονιστική αποκάλυψη που ήρθε στο φως για τον Πάνο Ζάρλα, που είδαμε τώρα για πρώτη φορά τον νέο σύντροφο της πρώην του, Στέλλας Μιζεράκη

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε το "μυστικό" που κράταγε κολλητός του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα! Ο ίδιος μίλησε για το δώρο, αλλά και τη πικρία του! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, κολλητό του Ζάρλα, που είχε γνωρίσει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Power Of Love!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος αποκάλυψε ότι η μητέρα του Πάνου, η κυρία Στέλλα, του είχε δώσει το πρώτο κουστούμι με το οποίο είχε εμφανιστεί στο ριάλιτι, με τον ίδιο να το προσέχει σαν τα μάτια του, ενώ δεν δίστασε και να εκφράσει την δυσαρέσκιά του, με όσους θεωρούν πως τον εκμεταλλεύεται.

Σπαραχτικά και τα λόγια της Αθηνάς για τον Πάνο Ζάρλα

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε μιλώντα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ η Αθηνά Χρυσαντίδου, που όπως ανέφερε δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Πάνος Ζάρλας δεν είναι πια εδώ. Όπως είπε η ίδια είναι λες και βρίσκεται σε άλλη χώρα. "Πρέπει αν είναι καλά, με αυτό το χαμόγελο" είπε μεταξύ άλλων.

"Είναι πολύ δύσκολο κομμάτι αυτό με τον Πάνο. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως δεν έχει γίνει ακόμη κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως απλά ο Πάνος έχει φύγει κάπου σε άλλη χώρα και κάνει κάτι διαφορετικό. Απλά προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι. Λες αυτό που είπα πριν. Ο άνθρωπος είναι σε άλλη χώρα, είναι καλά, πρέπει να είναι καλά, με αυτό το χαμόγελο…". ήταν τα λόγια της Αθηνάς για τον Πάνο Ζάρλα, που έφυγε νωρίς.