Αδιανόητο! Η Ελευθερία Καρναβά βλέπει εφιάλτες με το GNTM - Τι αποκάλυψε για τις FF;

Μιλάνε ακόμα;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Αδιανόητο! Η Ελευθερία Καρναβά βλέπει εφιάλτες με το GNTM - Τι αποκάλυψε για τις FF;

Εφιάλτες βλέπει από το GNTM και την εμπειρία της στο παιχνίδι η Ελευθερία Καρναβά, που ήταν και το golden pass, μπαίνοντας έτσι κατευθείαν μέσα στο σπίτι των μοντέλων. Η ίδια έκανε μια αδιανόητη αποκάλυψη και μίλησε "ανοιχτά για τις FF.

Το μοντέλο του GNTM, Ελευθερία Καρναβά μίλησε αποκλειστικά, στην εκπομπή Ευτυχείτε, για την εμπειρία της στο reality ομορφιάς και για του bullying που δέχτηκε αλλά και τις σχέσεις που έχει με τις πρώην συμπαίκτριές της καθώς και για το νέο GNTM στο οποίο θα υπάρχουν παίκτες και από τα 2 φύλλα.

Αυτή είναι η αποκάλυψη για τις FF που έκανε η Ελευθερία Καρναβά, η οποία βλέπει ακόμα εφιάλτες από την συμμετοχή της στο GNTM

'Μου έχει μείνει ένα άγχος, ακόμα αγχώνομαι όταν το σκέφτομαι. Το βλέπω στον ύπνο μου, ξέρεις εφιάλτες, με τις δοκιμασίες. Είχα πάρα πολύ άγχος. Πήρα πράγματα από το παιχνίδι, δεν ήξερα τίποτα για το μόντελινγκ. Έκανα φιλίες".

Η ίδια δέχτηκε ερώτηση ακόμα αναφορικά και με το bullying που είχε δεχτεί μέσα στο σπίτι, από ορισμένες κοπέλες, με το νεαρό μοντέλο να απαντά χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο της εκπομπής ότι: "Ότι γινόταν μέσα στο σπίτι, γίνεται και έξω... Δεν θα μιλούσα στις FF και να τις έβλεπα στον δρόμο δεν τα τις χαιρετούσα. δεν έχουμε κάτι να πούμε. Δεν θα ήθελα να ανοίξει συζήτηση και να τσακωθούμε".

Τέλος σχολίασε και το γεγονός ότι η τρίτη σεζόν του παιχνιδιού μοντέλων θα έχει και κορίτσια, αλλά και αγόρια με το μοντέλο να λέει ότι της αρέσει αυτό και ότι έχει και φίλους που θέλουν να πάρουν συμμετοχή. Πάντως σε άλλη συνέντευξή της, είχε δεχτεί ερώτηση για το αν χώρισε από τον καλό της. Δείτε εδώ τι απάντησε και μας άφησε άφωνους. Δεν το περιμέναμε.

Ορίστε και το βίντεο με τα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής του Open