Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε την ημερομηνία του τέλους

Πότε ρίχνει αυλαία;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε την ημερομηνία του τέλους

Λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής της εκπομπής η Φαίη Σκορδά έκανε μια ανακοίνωση στον αέρα του Πρωινού! Αποκάλυψε την ημερομηνία που θα ρίξει τίτλους τέλους για την φετινή σεζόν και θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Λόγω όλων αυτών που προέκυψαν με την ξαφνική πανδημία του κορωνοϊού που χτύπησε τη χώρα μας η εκπομπή της Φαίης Σκορδά έμεινε για σχεδόν μια εβδομάδα εκτός αέρα. Για τον λόγο αυτό, η ίδια η παρουσιάστρια αποκάλυψε σήμερα στους τηλεθεατές πως και το κλείσιμο θα πάρει παράταση.

Σύμφωνα λοιπόν με την παρουσιάστρια, θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο Πρωινό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

«Εμείς μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως θα είμαστε στον αέρα μέχρι 3 Ιουλίου»

Να υπενθυμίσουμε πως η Φαίη Σκορδά με τον ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει πόλεμο στο STAR! Δείτε εδώ τι συμβαίνει μεταξύ τους!

Νωρίτερα η Φαίη Σκορδά έδωσε και την δική της απάντηση για το λάθος spoiler που μετέφερε για τον τελικό του MasterChef

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Αισθάνομαι λίγο περίεργα. Γίνονται spoiler και ξανακάναμε spoiler και με το GNTM. Απλώς αισθάνομαι λίγο περίεργα, γιατί χθες από τη στιγμή που είπαμε όλο το ρεπορτάζ για τον Μπέλλο και τον Σταύρο, έγινε χαμός στο Star. Ψάχνουν να βρουν και θα πέσουν κεφάλια.Απλώς επειδή το ρεπορτάζ το έκανα εγώ, δε μπορεί να πέσει κάποιο κεφάλι. Δε γίνεται να πέσει. Ξαναλέω, επειδή το ρεπορτάζ το έκανα προσωπικά, δε γίνεται να προχωρήσει η κουβέντα. Για να το πω, πάει να πει πως από κάπου είναι οκ»