MasterChef: Η Ντέμη ζητάει συγγνώμη στην Κατερίνα "Δεν ήθελα να ακουστεί άσχημα..."

Για ποιο λόγο της ζήτησε συγγνώμη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Η Ντέμη ζητάει συγγνώμη στην Κατερίνα

Η Ντέμη Γεωργίου αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από την συμπαίκτρια της Κατερίνα Λένη στο MasterChef. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε στις κάμερες του Πρωινού και είπε πως άθελα της ίσως ζήτησε την πλήγωσε με την έκφραση κομμώτρια που χρησιμοποίησε.

Η κάμερα του Πρωινό και η Μαίρη Αρώνη αιφνιδίασαν την Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef, έξω από το σπίτι της. Η παίκτρια έμεινε έκπληκτη αρχικά, στη συνέχεια όμως απάντησε σε όλες τις απορίες μας.

Η συγγνώμη της Ντέμης Γεωργίου στην Κατερίνα Λένη

“Δεν θέλω να σταθώ σε τίποτα τέτοιο. Ήταν μια άτυχη στιγμή που η Κατερίνα κάτι μπορεί να είδε λάθος ή να έφαγε εκείνη φυτικά σαλάμια. Όπως και να έχει, δεν πιστεύω ότι το έκανε από κακία, ούτε ότι ήθελε να εκθέσει εμένα και το εστιατόριό μου. Έπαθα ένα σοκ αλλά τι να κάνουμε; Ό,τι θέλει μπορεί να λέει ο καθένας”, είναι η απάντησή της για τα περιβόητα σαλάμια. Ωστόσο σε μια άλλη εκπομπή βγήκε η μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη και ήταν χείμαρρος. Την ατάκα που είπε για τον γιο της και την φημολογούμενη σχέση του με την Μάρλεν, δεν θα την πιστεύετε.

“Το “κομμώτρια” είναι ένας τίτλος που μπορεί να είναι το επάγγελμά της. Δεν το είπα σε καμία περίπτωση άσχημα. Δεν το είπα για να νιώσει άσχημα. Απλά θεώρησα ότι σε έναν μαγειρικό διαγωνισμό, εμείς βγήκαμε πιο πολύ να δείξουμε τη μαγειρική μας πορεία και ο Διονύσης με την Κατερίνα ήταν λίγο πιο ερασιτέχνες. Δεν ήθελα να ακουστεί άσχημα, ούτε να νιώσει η κοπέλα άσχημα, σε καμία περίπτωση. Αν την έχω στεναχωρήσει ζητάω συγγνώμη”, λέει η Ντέμη Γεωργίου για την Κατερίνα Λένη.

Δείτε το βίντεο με την συγγνώμη της Ντέμης Γεωργίου στην Κατερίνα Λένη: