Ελένη: Βγήκε στον αέρα του Alpha η Ζαρίφη - Έμεινε "κάγκελο" η παρουσιάστρια

Δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ελένη: Βγήκε στον αέρα του Alpha η Ζαρίφη - Έμεινε

"Κάγκελο" έμεινε στον αέρα της εκπομπής Ελένη η γνωστή παρουσιάστρια, που δεν περίμενε να δει την Κατερίνα Ζαρίφη. Η ίδια εμφανίστηκε στον αέρα του Alpha και εμείς σας έχουμε το βίντεο.

Ειδικότερα σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, γιορτάζει καθώς είναι του Κωνσταντίνου και Ελένης. Έτσι πολλοί συνεργάτες της πρώην και νυν της εύχονται για την ονομαστική της εορτή. Έτσι λοιπόν είχαμε και ένα απρόοπτο σήμερα στην εκπομπή του Alpha. Αυτό που συνέβη είναι ότι η Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά και ο Παύλος Σταματόπουλος εμφανίστηκαν ξαφνικά στο πλάνο, με την Μενεγάκη να λέει εκείνη την ώρα έκπληκτη: "ααα".

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ζαρίφη συνεργαζόταν στο παρελθόν με την γνωστή παρουσιάστρια, για την οποία είχε μιλήσει πρόσφατα και με τα καλύτερα λόγια, αναφορικά με μια δύσκολη περίοδο που είχε στη ζωή της.

Αυτό είναι το βίντεο με την Ζαρίφη που άφησε κάγκελο την Ελένη, όταν βγήκε στον αέρα του Alpha

Η Κατερίνα Ζαρίφη λοιπόν και ο Παύλος Σταματόπουλος έκαναν σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή και μίλησαν για πολλά και διάφορα, ανατρέχοντας μάλιστα και στο παρελθόν και τα όσα έχουν ζήσει με την όμορφη παρουσιάστρια. Να σας πούμε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη όταν είχε βρεθεί στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ, μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, είχε πει χαρακτηριστικά για την παρουσιάστρια τα εξής:

"Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου πήγαινα σε όλες τις χημειοθεραπείες, μετά έφευγα πήγαινα ραδιόφωνο, μιλάμε για ροκ κατάσταση. Έκανα και τηλεόραση τότε, αλλά το είχα συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη και προς τιμήν της μου είπε “πάρε τον χρόνο σου”, γιατί τηλεοπτικά εγώ καρφώνομαι. Το έμαθα τη μέρα των γενεθλίων μου ότι είναι άρρωστος ο μπαμπάς".

Ακόμα η εκπομπή πρόβαλλε και ένα σχετικό βίντεο από το παρελθόν, ενώ να σας πούμε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είχε δεχτεί πρόσφατα και μια πρόταση γάμου. Δείτε εδώ τι της έγραψαν.

Ορίστε και το βίντεο με την εμφάνιση στην "Ελένη"