«Μου έφερνε πάντα "καύσωνες" στο κορμί» - Η αδιανόητη ατάκα της Ελένης για παρουσιαστή του ΣΚΑΪ

Χαμός στο πλατό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μου έφερνε πάντα

Η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή της εκπομπή, δέχθηκε ένα δώρο από έναν παρουσιαστή του ΣΚΑΪ για την ονομαστική της εορτή και δε δίστασε να πετάξει για εκείνον μία πραγματικά αδιανόητη ατάκα, αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που της έφερνε πάντα "καύσωνες" στο κορμί!

Οι ευχές και τα δώρα για την Ελένη Μενεγάκη έπεσαν "βροχή" σήμερα και η αγαπημένη παρουσιάστρια τα δέχθηκε ένα ένα με μεγάλη αγάπη.

Ένα δώρο όμως ήταν αυτό που ξεχώρισε και έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ξετρελαθεί μόλις το είδε! Βεβαίως, εξαιρετικά συγκινητική ήταν και η ανάρτηση που έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε εδώ τι έγραψε.

Γι΄αυτόν τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ είπε τη συγκεκριμένη ατάκα η Ελένη Μενεγάκη

Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έστειλε στην αγαπημένη του φίλη, για τη γιορτή της, έναν ανεμιστήρα για να την δροσίζει σε αυτές τις μέρες που η θερμοκρασία «χτυπάει» κόκκινο.

Με το που είδε το δώρο η Ελένη Μενεγάκη έστειλε με τη σειρά της, ένα μήνυμα όλο αγάπη προς τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά ο οποίος όπως σχολίασε, ήταν ανέκαθεν δίπλα της και την στήριζε.

«Ένας φίλος μου που με αγαπάει και με βλέπει να τυραννιέμαι τώρα που δεν παίζουν τα air condition εδώ μέσα και είμαστε με τις βεντάλιες και ό,τι βρούμε…. Και επειδή με αγαπάει ξέρει τι χρειάζομαι. Μου έστειλε αυτό (ανεμιστήρα). Δεν τον έχω σε σύνδεση. Δε το σκέφτηκα σήμερα, είχα άλλα να σκεφτώ.

Όμως θα χαρώ να τα πω μαζί του με ένα skype, τώρα που είμαστε όλοι ένα. Μιλάω φυσικά για τον Νίκο Μουτσινά που μου έφερνε πάντα καύσωνες στο κορμί, από τα γέλια και την τρομερή ευχαρίστηση που μου δημιουργούσε κάθε φορά που ήταν κοντά μου. Νικόλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ανεπανάληπτο δώρο σου. Πάρα πολύ. Πολλά γλυκά φιλιά, Θα χαρώ να σε ακούσω. Τώρα πότε θα τα πούμε από κοντά μεγάλη υπόθεση» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Από τη μεριά του και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη

Η είδηση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη σόκαρε ολόκληρη της ελληνική τηλεόραση και έτσι ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε να μην το σχολιάσει στη σημερινή του εκπομπή.

«Τώρα κανονικά δεν πρέπει να κλείσω την εκπομπή; Τίτλοι τέλους. Μην βγει καμία εκπομπή του χρόνου, πάμε να κάνουμε κάτι με την Ελένη. Βγήκε το ανακοίνωσε και επίσης δεν θα πάει πουθενά; Ρε κορίτσι μου, να περάσει καλά ότι και να κάνει. Θα επανέλθει, δεν πέθανε μη φωνάζετε έτσι, η γυναίκα πάει να κάνει τη ζωή της του χρόνου γιατί δουλεύει τόσα χρόνια. Να πάει να φυτέψει από νωρίς στα Άχλα, να κάνει ένα τατουάζ. Ότι θέλει να κάνει, με το καλό ρε Ελένη».