Ελένη: Σύσσωμη η ομάδα της φωτογραφήθηκε μετά το «αντίο» στον ALPHA

Τρομερό στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη: Σύσσωμη η ομάδα της φωτογραφήθηκε μετά το «αντίο» στον ALPHA

Η Ελένη Μενεγάκη αφού είπε το δικό της «αντίο» στον ALPHA αλλά και την ελληνική τηλεόραση γενικότερα, κάλεσε σύσσωμη την ομάδα της, να βγάλουν όλοι μαζί μία φωτογραφία, για να θυμούνται αυτή την πολύ ξεχωριστή μέρα για την παρουσιάστρια.

Εξαιρετικά φορτισμένη ήταν η σημερινή μέρα για την Ελένη Μενεγάκη, αφού πέρα από το ότι ανακοίνωσε την αποχώρησή της, είχε και την ονομαστική εορτή. Πολλοί φίλοι και συνεργάτες της, θέλησαν να της ευχηθούν και να της στείλουν τα δώρα τους.

Αυτό ωστόσο που ήθελε πραγματικά η Ελένη Μενεγάκη, ήταν να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία με τους συνεργάτες της, λίγα λεπτά πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή της.

Μαζεύτηκαν λοιπόν όλοι μαζί, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις, και φωτογραφήθηκαν για να θυμούνται, τη μέρα που η πιο εμβληματική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης ανακοίνωση την παραίτησή της.

Εξαιρετικά συγκινητική ήταν και η ανάρτηση που έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε εδώ τα τρυφερά του λόγια.

Πριν φωτογραφηθεί η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές όμορφες σκέψεις της με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου

«Αυτά που θέλω να σου πω και δεν θα στα έλεγα δημόσια αλλά θα στα πω μιας και μου απευθύνεις τον λόγο και λέμε ένα τσικ πιο προσωπικό για εμάς. Είναι ότι μου έχεις αλλάξει τη ζωή σε όλα τα επίπεδα, ότι είσαι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί επαγγελματικά και προσωπικά. Τα μαθήματα που έχω πάρει από εσένα είναι πάρα πολλά και δεν αφορούν μόνο την τηλεόραση και σε ευχαριστώ για όλη σου την αγάπη και την υποστήριξη», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Μάλιστα, λίγο πριν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανοίξει την καρδιά της στην Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια της είπε: «Να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι μου, να είσαι πάντα έτσι ξεχωριστό κορίτσι όπως ήσουν πάντα, πολυτάλαντο, αξιόλογο, εκπληκτικό, να κάνεις σωστά βήματα γιατί είσαι μικρή και έχεις πολύ διαδρομή, σωστά βήματα, σωστές επιλογές και πραγματικά να βρεις ανθρώπους που να εκμεταλλευτούν το ταλέντο σου και τις γνώσεις σου».