Ασημίνα Ουστάλλι: Η πρώην παίκτρια του MasterChef έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον σύντροφό της

Είναι full in love!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασημίνα Ουστάλλι: Η πρώην παίκτρια του MasterChef έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον σύντροφό της

Η Ασημίνα Ουστάλλι έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή της και έτσι σήμερα έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον νέο σύντροφό της. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, η πρώην παίκτρια του MasterChef είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει ούτε λεπτό.

Η Ασημίνα ήταν μία από τις παίκτριες που άφησε ιστορία στο διαγωνισμό μαγειρικής, τόσο λόγω του χαρακτήρα της, όσο και λόγω της μεγάλης εξέλιξης που είχε.

Μάλιστα πέρυσι, όσο συμμετείχε στο ριάλιτι, είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως είναι ζευγάρι με τον Πάνο Τόγια, ωστόσο αποδείχθηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως είναι απλά δύο πολύ καλοί φίλοι.

Η Ασημίνα Ουστάλλι, έκανε χθες γνωστή τη σχέση της με τον κούκλο, Σταύρο Αηδόνη. Σήμερα, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της δεσμό καθώς και στον νέο κύκλο του MasterChef, κάνοντας ένα πολύ ξεχωριστό σχόλιο για τη Μαρία και τον Μπέλλο που έχουν τραβήξει πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτές είναι οι δηλώσεις της Ασημίνας Ουστάλλι για τον νέο σύντροφό της

«Είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο η σχέση μου. Η εξωτερική εμφάνιση μετράει, αλλά είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Νομίζω πως ταιριάζουμε, η ψυχή του είναι σαν μικρού παιδιού. Ο σύντροφός μου ασχολείται με τον χώρο της εστίασης, έχει ένα μαγαζί. Δε συγκατοικούμε, μένω μόνη μου. Μου αρέσει η ανεξαρτησία μου.

Στο φετινό MasterChef η σχέση της Μαρίας και του Δημήτρη είναι υπερβολική. Περισσότερο μιλάνε για το μεταξύ τους, παρά για τη μαγειρική. Με τη Μαρία δε θα συνεργαζόμουν, πιστεύω πως δε θα τα πηγαίναμε καλά» εξήγησε η Ασημίνα Ουστάλλι.

Με αρνητικό τρόπο είχε σχολιάσει τη σχέση της Μαρίας και του Μπέλλου και ο Πάνος Τόγιας. Δείτε εδώ τις δηλώσεις του για το πολυσυζητημένο ζευγάρι.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ασημίνας Ουστάλλι

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν φοβάται να μοιραστεί με τους ακόλουθους και τους θαυμαστές της, στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά ωστόσο, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία προκάλεσε αρκετό ενθουσιασμό, μιας και πόζαρε μαζί με έναν μελαχρινό άντρα.

Ο νεαρός όπως φαίνεται και από τα όσα ακούγονται είναι όντως ο νέος της σύντροφος και ονομάζεται Σταύρος Αηδόνης. Οι δυο τους απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα μετά τις κρίσιμες μέρες της καραντίνας, και ποζάρουν στον φακό.

Ασημίνα Ουστάλλι MasterChef νέος σύντροφος