Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε την ηλικία της - Θα πάθεις πλάκα με το νούμερο

Ναι καλά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε την ηλικία της - Θα πάθεις πλάκα με το νούμερο

Η Χριστίνα Μπόμπα, μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δε δίστασε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους την ηλικία της, και η αλήθεια είναι πως μόλις δεις το νούμερο θα πάθεις πλάκα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι φροντίζει καθημερινά να ανεβάζει μπόλικο υλικό και να κρατάει ενήμερους τους followers της για τις δραστηριότητές της.

Μία πολύ αγαπημένη της ασχολία, είναι να παίζει μαζί τους το γνωστό παιχνίδι «ερώτηση - απάντηση», κατά το οποίο δέχεται ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό της και τη ζωή της από τους διαδικτυακούς της φίλους και δίνει όλες τις απαντήσεις που ζητάει το κοινό.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έχει ξεπεράσει πλέον τον κορωνοϊό, ωστόσο συνεχίζει να δουλεύει από το σπίτι. Δείτε τι αποκάλυψε για την απόφασή της αυτή.

Αυτή είναι η ηλικία της Χριστίνας Μπόμπα

Μία από τις ερωτήσεις που βλέπουμε πολύ συχνά να κάνει την εμφάνισή της στα Q&A των celebrities, είναι και το πόσο χρονών είναι. Η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαντήσει και αμέσως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ηλικία της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν είναι 31 και σε λίγο καιρό θα γίνει 32!

Χριστίνα Μπόμπα ηλικία

Τι είπε η Χριστίνα Μπόμπα για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Ήμασταν από τους πρώτους πρώτους όταν ακόμα νομίζαμε ότι αυτό είναι κάτι πολύ μακριά μας. Δεν αισθάνθηκα ρατσισμό, άλλωστε είμαι και μες στο σπίτι, αισθάνθηκα ότι ο καθένας το έπαιρνε όπως ήθελε και είναι λογικό. Οποτεδήποτε κάτι τέτοιο γίνεται, το καταλαβαίνω αυτό. Το κατάλαβα και από τους δικούς μου ανθρώπους που, παρά το ότι είχα να δω πάρα πολύ καιρό την οικογένεια μου, μου έλεγαν ότι βίωναν περιστατικά όπου τους έλεγαν ίσως διάφορα» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι κάτι το οποίο συζητιέται σε όλο τον πλανήτη. Αγχώθηκα πολύ, για λίγο, μέχρι που άρχισε να δουλεύει η λογική. Στην αρχή είναι το σοκ, μετά παίρνεις τα δεδομένα, τα αναλύεις, τα σκέφτεσαι και τα βάζει στη σωστή τους διάσταση και προχωράς.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο: