Ευχάριστα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή

Συνεργασία - «βόμβα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», έκλεισε μία τρομερή συνεργασία με ένα κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης για την νέα του ταινία, «Χαλβάη 5-0».

Πριν από μερικούς μήνες έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους, η νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή, και από την πρώτη κιόλας στιγμή που προβλήθηκε, «έσπασε» τα ταμεία.

Ο κόσμος έδειξε άμεση ανταπόκριση, ωστόσο η κρίση του κορωνοϊού, ήρθε να βάλει "φρένο" στη μεγάλη επιτυχία του αγαπημένου ηθοποιού, αφού οι κινηματογράφοι έκλεισαν.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για τον Μάρκο Σεφερλή

Όπως αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Μάρκος Σεφερλής, δεν επιθυμεί να συνεχίσει την προβολή της ταινίας του στα σινεμά, και γι' αυτό το λόγο, συμφώνησε να δώσει τα δικαιώματα για την προβολή της σε ένα μεγάλο κανάλι.

Ο λόγος για τον ANT1, με τον οποίο θα συνεργαστεί ο ηθοποιός από τη νέα σεζόν, δείτε εδώ την αποκάλυψη για τη νέα του εκπομπή.

Το κανάλι λοιπόν θα δείξει την επιτυχημένη ταινία του Μάρκου Σεφερλή, για να μπορέσουν να τη δουν όλοι όσοι δεν πρόλαβαν, όσο καιρό παιζόταν στον κινηματογράφο.

Υπέροχο ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής στη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά

«Αυτό το πλασματάκι στη μέση είναι η αιτία που έχουμε κι εμείς γιορτή στο σπίτι μας σήμερα! Το κύπελλο που κρατάει όμως, απονέμεται σ’ αυτή τη γυναίκα αριστερά, που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα του - και δίπλα μου, είμαι αυτός δεξιά - βράχος ακλόνητος!

Χρόνια σου πολλά μανούλα «μας»! Να είσαι πάντα καλά και να λάμπεις από ευτυχία - όπως στη φωτογραφία - μαζί μας! Σ’ αγαπάμε και θα σ’ αγαπάμε για πάντα, γιατί μας κάνεις κι εσύ ευτυχισμένους! Εσύ όμως μας κάνεις και κάτι άλλο! Πολύ δυνατούς! Μ’ εσένα στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής στο ποστ που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Μάρκος Σεφερλής Έλενα Τσαβαλιά