Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Αδιανόητο σχόλιο! "Στα μεγαλύτερα πουτ@@ρια του κόσμου"

Μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Αδιανόητο σχόλιο!

Αδιανόητο το σχόλιο που πέταξε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στο The 2night show, με τον επιχειρηματία να μιλά για όλους και για όλα στον παρουσιαστή του ANT1. "Σπούδασα στα μεγαλύτερα πουτ@@ριά του κόσμου. Σαν ναυτικός πήγαινα" είπε μεταξύ άλλων. Παράλληλα έκανε όμως και μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Ειδικότερα ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε για πρώτη φορά, πως φλέρταρε με τη Μελίνα Μερκούρη. Μάλιστα μας εξήγησε και γιατί τελικά εκείνη δεν ενέδωσε.

"Πηγαίνω σε ένα κομμωτήριο και γνωρίζω την Μελίνα Μερκούρη, πληθωρική γυναίκα ξέρεις... εμένα το μυαλό μου, ξέρεις, της την έπεσα μια μέρα... και έφαγα τα μούτρα μου" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του ANT1.

Αυτό είναι το αδιανόητο σχόλιο για τα "πουτ@@ριά του κόσμου" που έκανε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

“Σπούδασα τη δουλειά που έκανα μετέπειτα. Γύρισα όλο τον κόσμο, σπούδασα στα μεγαλύτερα πουτ@@ριά του κόσμου. Σαν ναυτικός πήγαινα [...] Πήγα σε κτίρια που είχαν μέσα 200 και 300 γυναίκες. Τότε στην Ελλάδα δεν υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά. Όταν εγώ γύρισα από το εξωτερικό αυτά ήταν πρωτόγνωρα. Βρέθηκα μέσα στα γεγονότα”

"Στη δικτατορία αυτοεξορίστηκα, ήμουν ποινικός κρατούμενος. Βρέθηκα μέσα στις φυλακές και μετά έφυγα στην Αμερική [...] Τα παραπτώματα τα δικά μου τότε, είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς. Δεν έχω ποινικά όπως απάτες, ναρκωτικά και κλεψιές. Πρόλαβα και την δικτατορία.

Με τον Ανδρέα Παπανδρέου κάναμε μαζί φυλακή. Τα κατάφερα και έφυγα για την Αμερική, δεν ήμουν αντιστασιακός” είπε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας, ενώ σας έχουμε και μια ακόμα αποκάλυψη που ήρθε μέσα από την ίδια εκπομπή. Δείτε εδώ τι είπε η Λίτσα Πατέρα για την παραμονή της στον ANT1. Γιατί δεν έφυγε ποτέ;

Ορίστε και το βίντεο με την συνέντευξη του Α. Παπαργυρόπουλου