Αποχώρηση "βόμβα" από το J2US λίγο πριν το αυριανό επεισόδιο

Ποιος αποχώρησε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αποχώρηση

Αποχώρηση "βόμβα" από το J2US λίγο πριν το αυριανό επεισόδιο. Ποια παίκτρια ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει από εδώ και πέρα στο show, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που έχει; Η ίδια το ανακοίνωσε μέσω Facebook.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι για λόγους υγείας αποχωρεί από το Just The 2 of us. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε στο βίντεο πως προτεραιότητα στη ζωή της έχει η υγεία της και πως η γιατρός της της σύστησε να αποχωρήσει και να ξεκουραστεί για ένα μήνα. Δείτε και την έκτακτη ανακοίνωση του Open για το αυριανό επεισόδιο.

Η ανακοίνωση "βόμβα" της Άσπας Τσίνας για την αποχώρηση της από το J2US

«Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν» Έτσι αποφάσισα να ακούσω τη γιατρό μου και να ξεκουραστώ γιατί ο οργανισμός μου είναι καταπονημένος. Αποφάσισα να αποχωρήσω από το Just the 2 of us και το αυριανό επεισόδιο θα είναι το τελευταίο που θα με δείτε. Δε θέλω να ανησυχήσετε για μένα αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα μπορούσα να είχα οποιαδήποτε άλλη στάση στα γεγονότα! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη»

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν την αποχώρηση της από το J2US η Άσπα Τσίνα έκανε και μια ανάρτηση "φωτιά"

Νέο "καρφί" ήρθε στην δημοσιότητα από την Άσπα Τσίνα και τον προσωπικό της λογαριασμό. Δείτε την ανάρτηση που έβαλε "φωτιές" και θα μείνετε! Όλα όσα ανέφερε μετά το επεισόδιο του σόου.

Μετά το τέλος του γυρίσματος η Άσπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» υποστηρίζοντας την άποψη της που προκάλεσε μια μικρή κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και την κριτική επιτροπή.

Δείτε την ανάρτηση της Άσπα Τσίνα που έβαλε "φωτιές"

Η τραγουδίστρια ωστόσο δεν έμεινα εκεί, καθώς θέλησε να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό λέγοντας χαρακτηριστικά, «Μοντάζ = Φόβος».

Νέο