"Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό - Η απίστευτη ατάκα που έγραψαν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τρελό γέλιο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου

"Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό με την απίστευτη ατάκα που έγραψαν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τι έγραψαν οι συνεργάτες της και προκάλεσαν τρόμο στην παρουσιάστρια με την άκομψη πρόταση τους;

Η Παιχνιδάρα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ήταν πιο ανατρεπτική από ποτέ στο Πρωινό της Παρασκευής. Η Βάνια βγήκε τηλεφωνικά για να παίξει, κρυφά από τον Νίκο Μουτσινά, και λιώσαμε με τις ατάκες της.

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα, κάτι που αφορούσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, άφησε την Φαίη Σκορδά «παγωτό». Τι έγραψαν οι συνεργάτες της;

Η ερώτηση της Παιχνιδάρας ήταν: Τι εκπομπή θέλει να κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο The 2night Show; Ωστόσο νωρίτερα η εκπομπή ετοίμασε και ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στην Ελένη Μενεγάκη.

Η απάντηση Β έγραφε: Το “Μάντεψε Ποιος” (θα απολυθεί) – Τηλεπαιχνίδι.

Φαίη Σκορδά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στο ίδιο παιχνίδι που «πάγωσε» η Φαίη Σκορδά βγήκε η «Βάνια» και τρόμαξε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Απίστευτο είναι το βίντεο από το Πρωινό, όπου η Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς... Βάνια, βγήκε στον αέρα της εκπομπής και... τρόμαξε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Μάλιστα, ούτε εμείς πιστεύαμε ότι την ακούμε, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά καλημέρισε την τηλεθεάτρια που κάλεσε για να παίξει στην «Παιχνιδάρα», ωστόσο «κοκάλωσε» όταν η φωνή της ήταν... περίεργη. Στην αρχή, άργησαν να καταλάβουν ποια ήταν πίσω από αυτή τη φωνή, ενώ όταν το κατάλαβαν ξέσπασαν σε γέλια.

Πήραν τις θέσεις τους για να ξεκινήσουν το παιχνίδι, ωστόσο, το πρόσωπο που κάλεσε για να παίξει μαζί τους δεν ήταν άλλο από την Ματίνα Νικολάου, την συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, η οποία τους τρόλαρε κανονικά.

Με το που τηλεφώνησε έπαθαν όλοι σοκ στην εκπομπή, όμως όταν κατάλαβαν ότι κάλεσε η Βάνια, ξεκίνησαν όλοι να γελάνε.