Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τα παιδιά που θέλει να κάνει

Τι είπε στο Instagram;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τα παιδιά που θέλει να κάνει

Μια αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα για τα παιδιά που θέλει να κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε σε ερώτηση που δέχτηκε από διαδικτυακό της φίλο.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της, είτε από την επαγγελματική της ζωή είτε από την προσωπική της.

Πρόσφατα, λοιπόν, η ίδια έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εκεί απάντησε στις απορίες που είχαν μερικοί ακόλουθοι της. Μία από αυτές είχε να κάνει σχέση και με την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έχει ξεπεράσει πλέον τον κορωνοϊό, ωστόσο συνεχίζει να δουλεύει από το σπίτι. Δείτε τι αποκάλυψε για την απόφασή της αυτή.

Η Χριστίνα Μπόμπα, τότε, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι επιθυμεί να κάνει παιδιά και, μάλιστα, πολλά με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε την απάντηση της:

Χριστίνα Μπόμπα εγκυος

Εκτός από το πόσα παιδιά θέλει να κάνει η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε και την ηλικία της

Η Χριστίνα Μπόμπα, μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δε δίστασε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους την ηλικία της, και η αλήθεια είναι πως μόλις δεις το νούμερο θα πάθεις πλάκα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι φροντίζει καθημερινά να ανεβάζει μπόλικο υλικό και να κρατάει ενήμερους τους followers της για τις δραστηριότητές της.

Μία πολύ αγαπημένη της ασχολία, είναι να παίζει μαζί τους το γνωστό παιχνίδι «ερώτηση - απάντηση», κατά το οποίο δέχεται ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό της και τη ζωή της από τους διαδικτυακούς της φίλους και δίνει όλες τις απαντήσεις που ζητάει το κοινό.

Αυτή είναι η ηλικία της Χριστίνας Μπόμπα

Μία από τις ερωτήσεις που βλέπουμε πολύ συχνά να κάνει την εμφάνισή της στα Q&A των celebrities, είναι και το πόσο χρονών είναι. Η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαντήσει και αμέσως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ηλικία της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν είναι 31 και σε λίγο καιρό θα γίνει 32!

Χριστίνα Μπόμπα ηλικία