H Δανάη Παππά από το Τατουάζ πήγε παραλία - Τα πόδια της θα σε μαγνητίσουν

Έχει κορμάρα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
H Δανάη Παππά από το Τατουάζ πήγε παραλία - Τα πόδια της θα σε μαγνητίσουν

H Δανάη Παππά από το Τατουάζ πήγε παραλία και τα πόδια της θα σε μαγνητίσουν. Η ηθοποιός είναι μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία και διαθέτει και μια άψογη σιλουέτα με πολύ καλές αναλογίες. Εμείς είδαμε την φωτογραφία της και «μείναμε».

Η Δανάη Παππά πέρασε με τον καλύτερο τρόπο την περίοδο της καραντίνας, αφού βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

Η γνωστή ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία και έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Η Δανάη Παππά έδειξε πως πέρασε αρκετά δημιουργικά το χρόνο της στην καραντίνα, μιας και επέλεξε να τον αξιοποιήσει παρέα με τον σύντροφό της, με τον οποίο μαγείρεψε! Δείτε εδώ όλα όσα έκαναν τις δύσκολες μέρες.

Με αφορμή την σημερινή ζεστή ημέρα η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις» φόρεσε το μπικίνι της και επισκέφτηκε μαζί με τον καλό της μία πανέμορφη παραλία. Η Δανάη Παππά μπορεί να μην αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία τους, όμως δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το πρώτο μπάνιο με φόντο φυσικά το απέραντο γαλάζιο. Η ίδια ποζάρει χαμογελαστή στο φακό και λάμπει από ευτυχία!

Δείτε την ανάρτηση της:

Δανάη Παππά σώμα

"Κολάζει" η Δανάη Πάππα από το Τατουάζ - Όνειρο το σώμα της χωρίς φίλτρα

"Κολάζει" η Δανάη Πάππα που γνωρίσαμε από το Τατουάζ! Η γνωστή ηθοποιός έχει ένα σώμα όνειρο και χωρίς φίλτρα. Θα μείνετε, μιας και προκαλεί εγκεφαλικά με την ομορφιά της.

Μπορεί τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις» που πρωταγωνιστεί, να έχουν διακοπεί προσωρινά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει από το να περάσει ωραία και ευχάριστα τις ώρες της.

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ και το σώμα που "κολάζει"

Η Δανάη Παππά στην καραντίνα ασχολήθηκε με τον εαυτό της και αυτό φαίνεται μιας και είναι ακόμα πιο fit από ότι ήταν. Σε ένα βιντεάκι μάλιστα που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φαίνεται να χορεύει, ενώ περνάει ξέγνοιαστα τις ώρες της.

Δανάη Πάππα Τατουάζ χορός Δανάη Πάππα Τατουάζ χορός σώμα