Ελένη Μενεγάκη: Ο κορωνοϊός της χάλασε τα σχέδια - Τι συνέβη

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Ελένη Μενεγάκη: Ο κορωνοϊός της χάλασε τα σχέδια - Τι συνέβη

O κορωνοϊός χάλασε τα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε on air στο ταξίδι που ήθελε να κάνει, αλλά τελικά αναγκάστηκε πλέον να το μεταφέρει για πολύ αργότερα, εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατει στις πτήσεις.

Πριν λίγους μήνες, είχε κυκλοφορήσει η είδηση πώς η Ελένη Μενεγάκη ετοίμαζε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική.

Σήμερα, η ίδια για πρώτη φορά αναφέρθηκε on-air στο εν λόγω ταξίδι. Σε συζήτηση που είχε με τον, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ρώτησε τον συνεργάτη της: «Με όλα αυτά που ακούς βρε Θοδωρή, πότε το βλέπεις να ξαναδείς την Αμερική;»

«Το 2056» απάντησε χιουμοριστικά εκείνος με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια. Να θυμίσουμε, πως μια παρουσιάστρια αρνήθηκε να πάρει την θέση της Ελένης Μενεγάκη μετά την απομάκρυνση της από την τηλεόραση.

Παράλληλα, η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να συμπληρώσει: «Ένα χρόνο πριν, τα κλείσαμε, τα πληρώσαμε, τα τσεκάραμε και πάνε. Αλλά δεν πειράζει. Δεν θα είναι φέτος τον Σεπτέμβριο, θα είναι κάποια άλλη στιγμή».

Η ίδια προφανώς αναφερόταν στα εισιτήρια του ταξιδιού που είχε προγραμματίσει για την Αμερική.

Εκτός από τα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη που χάλασαν δείτε και την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα για εκείνη

Ανάρτηση έκανε η Έλενα Ακρίτα για την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας, πως «υπήρξε το πιο επιδραστικό πρόσωπο στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης». Τι άλλο έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος στο κείμενο της;

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη πως αποχωρεί από την τηλεόραση,άλλους τους ξάφνιασε, άλλοι πάλι το πήραν ψύχραιμα καθώς ήταν κάτι που περίμεναν.

Ωστόσο πολλοί , έσπευσαν να σχολιάσουν δημόσια την απόφαση της παρουσιάστριας. Δείτε εδώ τι ανέφερε και ο πρώην συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας.

Μεταξύ αυτών και η Έλενα Ακρίτα, η οποία έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

«Η Ελένη Μενεγάκη, που επέλεξε να αποχαιρετήσει το κοινό της, υπήρξε το πιο επιδραστικό πρόσωπο στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθόρισε μόνη το μέλλον της, τη ζωή και την καριέρα της. Ας έχει μια καλή ζωή με όμορφα ταξίδια δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους» έγραψε χαρακτηριστικά.