Σίσσυ Χρηστίδου: Τα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης από την τηλεόραση - «Δεν μπορώ ρε παιδιά»

Την αποθέωσε στον αέρα της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Τα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης από την τηλεόραση - «Δεν μπορώ ρε παιδιά»

Απίστευτα ήταν τα σχόλια που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής της μετά την προβολή του βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη, μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί από το κανάλι του ALPHA, αλλά και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης, αφού δεν θα την δούμε κάπου αλλού επαγγελματικά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» αποθέωσε την παρουσιάστρια, αφού όπως είπε δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια ανωτερότητα, ενώ της έβγαλε το καπέλο.

«Ελένη σ΄αγαπώ. Δε μπορώ ρε παιδιά. Τι είδωλο είναι αυτό; Είδωλο. Είναι iconic ο τρόπος με τον οποίο το χειρίζεται όλο αυτό. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια ανωτερότητα, τέτοια στάση. Εμένα με έχει εντυπωσιάσει. Της βγάζω το καπέλο. Μας άφησε με τη λιγούρα, να λέμε «που πας, δε σε έχουμε χορτάσει».

Όχι να γίνει σιγά σιγά, όχι να κάνει πράγματα που δε θέλει, να αφήνει και το παραθυράκι της ανοιχτό, θα ΄ρθω δε θα ‘ρθω. Και φυσικά να καταφέρει αυτό που είναι το πιο δύσκολο όταν έχεις φτάσει και είσαι το πρώτο όνομα στην ελληνική τηλεόραση, να μη ρίξεις την αξία σου σε όλα. Και στα οικονομικά και το brand να είναι Ελένη Μενεγάκη και όλα. Με αυτή την κίνηση κρατάς της αξία σου σταθερή και τη μετοχή σου εκεί πάνω, και ότι και να γίνει, όπως και να γυρίσεις έρχεσαι με τις ίδιες συνθήκες που έφυγες», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στην εκπομπή ωστόσο, δεν σχολίασαν το γεγονός πως δυο παρουσιάστριες «σφάζονται» για το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη, αφού από τον Ιούνιο και μετά θα είναι άδειο. Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Λίγες λεπτά πριν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου την αποχώρηση της Ελένης σχολίασε και η Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη πως αποχωρεί από τον σταθμό του ALPHA, αλλά και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι την πήρε τηλέφωνο και ακουγόταν πολύ χαρούμενη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ελένη Μενεγάκη μετράνε πολλά χρόνια φιλίας και συνεργασίας. Καθώς η πρώτη βρισκόταν για πολύ καιρό στο πάνελ της εκπομπής της. Μπορεί να αποχώρησε θέλοντας να κάνει κάτι δικό της, ωστόσο μέχρι σήμερα κρατούν πολύ στενές επαφές.

Σήμερα το πρωί η Κατερίνα Ζαρίφη, αποκάλυψε στον αέρα του Opentv πως με το που τελείωσε η εκπομπή το μεσημέρι της Παρασκευής, την πήρε κατευθείαν τηλέφωνο. Ενώ, όπως ανέφερε την άκουσε πολύ ήρεμη και πολύ γλυκιά, αφού είναι μια απόφαση που της έδωσε πολύ χαρά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα χρόνια που συνεργάστηκαν στην τηλεόραση. Όταν την ρώτησε η δημοσιογράφος της εκπομπής αν πιστεύει πως θα γυρίσει η Ελένη Μενεγάκη στις οθόνες μας είπε "ναι". Όμως θα την δούμε σε κάτι διαφορετικό από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί από την τηλεόραση ωστόσο, άγνωστό είναι ακόμη το ποια θα πάρει τη θέση της. Μια που είχε βγει πως θα την αντικαταστήσει, τελικά «έριξε» άκυρο στο κανάλι. Δείτε εδώ για ποια μιλάμε.