Έριξε «βόμβα» παίκτρια του MasterChef για την Μαρία - «Το έκρυβε πολύ καλά ότι...»

Έκανε αποκαλύψεις «φωτιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έριξε «βόμβα» παίκτρια του MasterChef για την Μαρία - «Το έκρυβε πολύ καλά ότι...»

Μια «βόμβα» μεγατόνων έριξε παίκτρια του MasterChef μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη, Μαρία Μπέη και την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι, αποκαλύπτοντας πως έκρυβε πολύ καλά το χαρακτήρα της.

Στο MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Μάγδα Κοπαλίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες της στο MasterChef και τα όσα έζησε η ίδια μέσα στο παιχνίδι.

Αισθάνθηκες ότι κάποιοι άλλαζαν χαρακτήρα όταν άνοιγαν οι κάμερες;

Κάποια από τα παιδιά το έκαναν αυτό από την αρχή του παιχνιδιού και κάποια άλλα στη συνέχεια. Μάλιστα, για κάποιους από αυτούς έχουμε πέσει από τα σύννεφα.

MasterChef Μάγδα αποκάλυψη για Μαρία

Σε ποιο πρόσωπο αναφέρεσαι;

Η Μαρία, μέσα στο σπίτι, ήταν πολύ ήσυχη και συνέχεια με τον Μπέλλο και με κάποια άλλα άτομα, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα. Καμία σχέση με αυτό που βλέπω τώρα. Το έκρυβε πολύ καλά, πίστεψέ με. Ναι, ήταν η πριγκίπισσα, περιποιημένη, να την προσέξεις, αλλά τώρα ξαφνικά είναι όλοι υποτελείς. Το ζει. Δεν σου κρύβω ότι τη συμπαθούσα, αλλά τώρα έχω αρχίσει να την αντιπαθώ. Ελπίζω, όταν βγει από το σπίτι, να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Ωστόσο, στη δημοσιότητα ήρθε ένα απίστευτο spoiler για το ριάλιτι μαγειρικής. Συγκεκριμένα, στο φινάλε του MasterChef θα δούμε έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στην Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο.

MasterChef - "βόμβα": Ψέμα ο χωρισμός Μπέλλου - Μαρίας Μπέη

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως η Μαρία και ο Μπέλλος από το MasterChef δεν έχουν χωρίσει, όπως γράφουν τα δημοσιεύματα αλλά είναι ακόμα μαζί. Την αποκάλυψη έκανε η Ηλιάνα, πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής στην εκπομπή Happy Day.

«Επειδή το έζησα το ζευγαράκι, μου αρέσει πάρα πολύ και τους αγαπώ πάρα πολύ… Η Μαρία θα έχει πολλά να πει όταν βγει. Δεν υποτιμά τον Δημήτρη, αλλά ο Δημήτρης είναι όπως όλοι οι άντρες. Κάνει ένα βήμα πίσω.

Αν ξέρουν κάποιοι ότι έχουν χωρίσει καλύτερα από τα παιδιά τι να πω. Εγώ επειδή μιλάω και με τη Μαρία και τον Δημήτρη, είναι καλά. Ο Δημήτρης δεν είναι στη Νορβηγία, είναι στη γενέτειρά του, στην Ασπροβάλτα στην Ελλάδα. Η Μαρία δεν είναι κακιά, τα λέει με τον τρόπο της, όπως η Κατερίνα»!

Όπως φαίνεται λοιπόν τα δημοσιεύματα έχουν πέσει έξω και τα καινούργια επεισόδια που θα προβληθούν στο κανάλι αναμένεται να έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Ηλιάνα για Δημήτρη και Μαρία: