Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της με το "αντίο" της Ελένης

Έτσι σχολίασε την ανακοίνωση πως σταματάει από την τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της με το

Μέχρι σήμερα παραμένει κύριο θέμα σχολιασμού σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη, πως αποχωρεί από τον ALPHA και από το χώρο της τηλεόρασης. Η Ναταλία Γερμανού μετά το απόσπασμα που πρόβαλαν στον αέρα της εκπομπής, εμφανίστηκε συγκινημένη με το "αντίο" της παρουσιάστριας.

Μπορεί πολλά να ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για την Ελένη Μενεγάκη και το συμβόλαιο της με το κανάλι, ωστόσο, η ίδια έβαλε τέλος σε όλες αυτές τις φήμες και τα δημοσιεύματα και τους έπιασε όλους απροετοίμαστους. Διάλεξε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής για να αποκαλύψει πως σταματάει από την τηλεόραση.

Το γεγονός αυτό δεν γινόταν να μην σχολιάσουν και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Μετά το συγκεκριμένο απόσπασμα της Ελένης, η Ναταλία Γερμανού πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο "αντίο" της στον αέρα του ALPHA. Μίλησε για την ίδια με πολύ τρυφερά λόγια, ενώ η συγκίνησης της ήταν εμφανής.

Και η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, κάνοντας μια απίστευτη αποκάλυψη. Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει με κάτι καινούριο; Δείτε εδώ το βίντεο.

Πριν την Ναταλίσα Γερμανού και η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της μίλησε για το "αντίο" της Ελένης

Απίστευτα ήταν τα σχόλια που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής της μετά την προβολή του βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη, μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί από το κανάλι του ALPHA, αλλά και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης, αφού δεν θα την δούμε κάπου αλλού επαγγελματικά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» αποθέωσε την παρουσιάστρια, αφού όπως είπε δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια ανωτερότητα, ενώ της έβγαλε το καπέλο.

«Ελένη σ΄αγαπώ. Δε μπορώ ρε παιδιά. Τι είδωλο είναι αυτό; Είδωλο. Είναι iconic ο τρόπος με τον οποίο το χειρίζεται όλο αυτό. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια ανωτερότητα, τέτοια στάση. Εμένα με έχει εντυπωσιάσει. Της βγάζω το καπέλο. Μας άφησε με τη λιγούρα, να λέμε «που πας, δε σε έχουμε χορτάσει».

Όχι να γίνει σιγά σιγά, όχι να κάνει πράγματα που δε θέλει, να αφήνει και το παραθυράκι της ανοιχτό, θα ΄ρθω δε θα ‘ρθω. Και φυσικά να καταφέρει αυτό που είναι το πιο δύσκολο όταν έχεις φτάσει και είσαι το πρώτο όνομα στην ελληνική τηλεόραση, να μη ρίξεις την αξία σου σε όλα. Και στα οικονομικά και το brand να είναι Ελένη Μενεγάκη και όλα. Με αυτή την κίνηση κρατάς της αξία σου σταθερή και τη μετοχή σου εκεί πάνω, και ότι και να γίνει, όπως και να γυρίσεις έρχεσαι με τις ίδιες συνθήκες που έφυγες», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στην εκπομπή ωστόσο, δεν σχολίασαν το γεγονός πως δυο παρουσιάστριες «σφάζονται» για το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη, αφού από τον Ιούνιο και μετά θα είναι άδειο. Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.