Ξέσπασε σε κλάματα η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Mega

Για ποιο λόγο "λύγισε";

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Mega

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίστηκε χθες το βράδυ στον αέρα του Mega, σε μία πολύ ξεχωριστή βραδιά, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να έχει στο πλευρό της τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου. Κάποια στιγμή ωστόσο δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που άκουσε ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι.

Οι Παρασκευές του Mega αποτελούν πλέον μία συνήθεια για τους περισσότερους που επιθυμούν να κάτσουν στο σπίτι και να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις. Από τον Αντώνη Ρέμο, στην Άννα Βίσση, τις Μέλισσες και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, κάθε βδομάδα το αγαπημένο κανάλι προσφέρει μερικές μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές του.

Χθες βράδυ, η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε για το τηλεοπτικό κοινό και «χτύπησε» κόκκινο στην τηλεθέαση. Δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε!

Σε αυτό το σημείο ξέσπασε σε κλάματα η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Mega

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε για λίγο τη θέση της στη θρυλική Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «ράγισα».

Μόλις το άκουσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και έβαλε τα κλάματα, λόγω των δυνατών του στίχων, αλλά και της εκπληκτικής ερμηνείας της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Δείτε το στιγμιότυπο, στο βίντεο που ακολουθεί:

Τι σχολίασε η Νατάσα Θεοδωρίδου για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση

«Οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές είμαστε λίγο στον αέρα διότι αυτά που έως τώρα έχουμε ακούσει δεν είναι τα ιδανικά για να βγούμε και να κάνουμε καλοκαιρινή περιοδεία. Από θέατρο σε θέατρο, από μαγαζί σε μαγαζί, από κλαμπ σε κλαμπ.

Εγώ, όμως, επειδή είμαι άνθρωπος που το πρόβλημα το παίρνω, το έχω παρέα και το πηγαίνουμε μαζί, πιστεύω ότι με καλή λειτουργία και προστασία για όλους μας θα γίνουν κάποια πράγματα γιατί το έχουμε ανάγκη και εμείς και οι άνθρωποι που μας αγαπούν».

Μιλώντας για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Αυτά είναι επιλογές! Είναι επιλογές! Ο καθένας έχει στο μυαλό του ένα πλάνο».