Σοκ! Παραμορφώθηκε το πρόσωπο μοντέλου μετά από άγρια επίθεση του σκύλου της

Προσοχή! Σκληρή εικόνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ! Παραμορφώθηκε το πρόσωπο μοντέλου μετά από άγρια επίθεση του σκύλου της

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε μοντέλο - ηθοποιός μετά από επίθεση που δέχτηκε από το σκύλο της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, από τις δαγκωματιές που της προκάλεσε παραμορφώθηκε το πρόσωπο της, ενώ παραλίγο να χάσει την όραση από το ένα της μάτι.

Η Aleksandra Prykowska, πρόσωπο γνωστής εταιρείας σαμπουάν και καλλυντικών, αλλά και ηθοποιός πριν από λίγες εβδομάδες υιοθέτησε έναν μεγάλου μεγέθους σκύλο, από καταφύγιο ζώων, τον οποίο και ονόμασε Λόγκαν.

Ωστόσο, ο σκύλος της επιτέθηκε κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Την δάγκωσε στο πρόσωπο και από θαύμα σώθηκε το μάτι της.

Μετά την επίθεση η Aleksandra Prykowska, επέστρεψε πίσω στο άσυλο τον σκύλο, κάτι που όπως έγραψε ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνει. Συγκεκριμένα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Είχα ένα ατύχημα το οποίο με οδήγησε να πάρω την δυσκολότερη απόφαση στη ζωή μου. Δεν θα γράψω λεπτομέρειες ωστόσο πρέπει να προστατεύσω ό,τι απέμεινε από εμένα».

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες σόκαρε η είδηση πως διάσημο μοντέλο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του.

Μοντέλο επίθεση σκύλου παραμορφωμένο πρόσωπο

Σκύλος επιτέθηκε στο παιδί της πασίγνωστης ηθοποιού

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η γνωστή ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η 39χρονη αποκάλυψε ότι ο ενός έτους γιος της δέχθηκε επίθεση από σκύλο, ο οποίος τον δάγκωσε.

H Jenny Mollen μέσω Instastory αποκάλυψε: "Λοιπόν, ένας σκύλος δάγκωσε τον Laz, την Ημέρα των Ευχαριστιών! Τώρα, είναι μια χαρά! Είναι τελείως καλά!".

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Jason Biggs και η περιπέτεια αυτή που πέρασε την τρόμαξε τόσο πολύ που για αρκετές μέρες απείχε από τα social media!

Ο μικρούλης ευτυχώς κατάφερε να γλιτώσει από τα δόντια του σκύλου χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά αλλά η μανούλα του τρομοκρατήθηκε. «Κατέρρευσα ψυχολογικά σαν μαμά! Αύριο κλείνει μία εβδομάδα μετά το περιστατικό. Τώρα που σας μίλησα για αυτό το νιώθω καλύτερα!», είπε σε βίντεο της.