Γενέθλια για τον Μπουράκ Χακί - Το τρυφερό μήνυμα της Χαράς Παππά

Πόσο χρονών γίνεται;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Μπουράκ Χακί - Το τρυφερό μήνυμα της Χαράς Παππά

Ο Μπουράκ Χακί έχει σήμερα τα γενέθλιά του, και για το λόγο αυτό, η αγαπημένη του σύντροφος, Χαρά Παππά, θέλησε να του ευχηθεί, στέλνοντάς του το πιο τρυφερό μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το φετινό κύκλο του GNTM, και ο γοητευτικός ηθοποιός, δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Σε κάθε τους ανάρτηση, "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, σε λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτούν.

Στη δημοσιότητα βγήκε και ένα βίντεο του Μπουράκ Χακί το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της Χαράς Παππά. Δείτε το εδώ και θα "μείνετε"!

Αυτό ήταν το τρυφερό μήνυμα της Χαράς Παππά για τα γενέθλια του Μπουράκ Χακί

Ο Τούρκος ηθοποιός γίνεται σήμερα, 48 ετών και η αγαπημένη του, του ευχήθηκε με τον πιο υπέροχο τρόπο. Ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, η Χαρά Παππά είπε τα «χρόνια πολλά» στον αρραβωνιαστικό της.

«Χρόνια Πολλά σε σένα, Μπουράκ Χακί. Είσαι ο αγαπημένος μου άνθρωπος», έγραψε το μοντέλο κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε το μοντέλο:

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί

Τι κάνει ο Μπουράκ Χακί για τα μάτια της Χαράς Παππά;

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μπουράκ Χακί έχει ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών και σιγά σιγά μαθαίνει τις πρώτες του εκφράσεις για να μπορεί να συνεννοείται με άνεση κάθε φορά που βρίσκεται στη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη κίνηση επιπλέον θα τον βοηθήσει να μιλάει με την οικογένεια της συντρόφου του αλλά και με τις φίλες της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο ηθοποιός ταξιδεύει στην Ελλάδα για επαγγελματκούς σκοπούς.

Όπως θα δείτε από τη φωτογραφία που ανέβασε, ο Μπουράκ Χακί έχει ξεκινήσει από τα πολύ βασικά και σιγά σιγά μαθαίνει όλο και περισσότερα.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά