Αδιανόητο "καρφί" από τον Λάκη Γαβαλά για το GNTM - «Θα βγουν ωραία αγόρια για ντελίβερι...»

Ατάκες που... καίνε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιανόητο

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο Λάκης Γαβαλάς, δε δίστασε να πετάξει ένα πραγματικά αδιανόητο "καρφί" για τη νέα σεζόν του GNTM, λέγοντας πως θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να βγουν ωραία αγόρια για τα ντελίβερι.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε σήμερα το πρωί στην κάμερα του Open, για όλους και για όλα. Ένα θέμα που φυσικά δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο, ήταν η απόφαση της παραγωγής του GNTM να βάλει αγόρια και κορίτσια να διαγωνιστούν για τον τίτλο.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό και για τις ατάκες που είπε ο Λάκης Γαβαλάς κατά του Τρύφωνα Σαμαρά. Δείτε εδώ την απάντηση του γνωστού κομμωτή.

Αυτό ήταν το αδιανόητο "καρφί" που πέταξε ο Λάκης Γαβαλάς για το GNTM

«Είναι πολύ ωραία η απόφαση να υπάρχουν ωραία στυλάτα αγόρια για ντιλίβερι αφού αυτό θα κάνουν όταν βγουν από το GNTM», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στο τι ετοιμάζει αυτή την περίοδο, αλλά και στη γνώμη του για τον κορωνοϊό.

Τι ετοιμάζετε αυτή την περίοδο;

Σταμάτησε το «My style rocks» για τώρα. Θα συνεχίσω και στον νέο κύκλο και θα είμαι κανονικά κριτής όπως πριν, με τη συμφωνία που έχω κάνει. Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για τον νέο κύκλο ή τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Επανέρχομαι με τα ρούχα μου «.lak», όπου έχω κάνει συμφωνίες με e-shop και με χονδρικές. Ωστόσο, έχω και προτάσεις για διάφορες συνεργασίες. Ακόμα και για θεατρικά, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν πρέπει να μπω σε συζητήσεις.

Φοβάστε τον κορωνοϊό;

Φοβάμαι μήπως γίνει πιο σπουδαίος από εμένα. Προς το παρόν, τον έχω κατατροπώσει… Παραμένω σπουδαίος εγώ!

Ποια είναι η γνώμη σας για τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα;

Είναι φοβερός. Μου θυμίζει δημόσιο υπάλληλο. Είχα τέτοιους κριτές ως εισαγγελείς και προέδρους, τους οποίους και αγαπώ γιατί έκαναν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους. Και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι ο κύριος Τσιόδρας απορρίπτει τον τσαρλατανισμό από τηλεοράσεις, από εκπομπές, από τα πάντα. Εχει «α» και «ω» και δεν στέκεται στο «γ» και στο «ζ».