Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Τι αλλάζει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», επιστρέφει στις οθόνες μας στις 30 Μαϊού, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του κορωνοϊού, πρόκειται να έρθουν τα πάνω κάτω στο show του ΣΚΑΪ.

Η αγαπημένη εκπομπή, είχε προσωρινά "παγώσει" λόγω των εξελίξεων της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, να κάνει ξανά πρεμιέρα μετά την καραντίνα, το επόμενο Σάββατο.

Παρόλα αυτά, η εκπομπή του δεν είναι δυνατόν να κάνει τα γυρίσματα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γίνονταν, πριν ξεσπάσει η κρίση του επικίνδυνου ιού. Για το λόγο αυτό, ο ΣΚΑΪ έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να προστατεύσει τους συντελεστές του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» καθώς και τους καλεσμένους.

Μιας και λέμε ωστόσο για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τα μάθατε για το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»; Αν όχι σας έχουμε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Αυτές τις αλλαγές θα δούμε στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η διάταξη των τραπεζιών αλλάζει, το ίδιο γίνεται και στις θέσεις των παρευρισκομένων με τον αριθμό των καλεσμένων από την παραγωγή να είναι σαφέστατα μικρότερος και οι αποστάσεις μεταξύ τους μεγαλύτερες. Οι χοροί των χορευτικών σχημάτων θα λείψουν από τη σκηνή αλλά και οι στενές επαφές σε ανατολίτικους χορούς που μας είχε συνηθίσει το πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Αλλαγές ωστόσο πρόκειται να γίνουν και πάνω στη σκήνή, μιας και κάθε φορά θα ανεβαίνει μόνο ένας τραγουδιστής με την ορχήστρα.

Στην εκπομπή της 30ης Μαίου θα δούμε μεταξύ άλλων να ανεβαίνουν στη σκηνή ο Κώστας Μακεδόνας, η Γλυκερία, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μελίνα Κανά και ο Δημήτρης Μπάσης, σε μία εκπομπή που θα είναι αφιερωμένη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σπύρος Παπαδόπουλος ΣΚΑΪ

Η πρώτη εκπομπή της νέας εποχής θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 30 Μαΐου στις 21:00