J2US: Χαμός στο πλατό με το μουστάκι του Τρύφωνα Σαμαρά

"Τρέλανε" τους κριτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Χαμός στο πλατό με το μουστάκι του Τρύφωνα Σαμαρά

Στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποφάσισε να κάνει μία ανατρεπτική εμφάνιση, και έτσι μαζί με τη Χαρά Βέρρα, τραγούδησαν ένα ρεμπέτικο τραγούδι. Μάλιστα δε δίστασε να φορέσει και ένα ψεύτικο μουστάκι με το οποίο έγινε κακός χαμός στο πλατό.

Ακόμα μία εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο αγαπημένο μουσικό show του Open. Φορώντας ένα ριγέ σακάκι και κρατώντας ένα μπουζούκι στο χέρι, ο αγαπημένος κομμωτής μετατράπηκε σε κανονικός ρεμπέτης.

Χαμός έχει γίνει και με την κόντρα του Τρύφωνα Σαμαρά με τον Λάκη Γαβαλά. Δείτε εδώ τα τελευταία σχόλια που έκανε ο αγαπημένος κομμωτής.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο με το μουστάκι του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US

Ενώ λοιπόν τραγουδούσε στο πλευρό της αγαπημένης του παρτενέρ, ο Τρύφωνας Σαμαράς συνειδητοποίησε πως το μουστάκι του είχε ξεκινήσει να ξεκολλάει και προσπαθούσε να το φτιάξει.

Η κριτική που δέχθηκε στη συνέχεια ήταν απλά φοβερή, με τους κριτές να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για την νέα του αυτή προσπάθεια.

Τι έχει συμβεί ωστόσο με την κόντρα του Τρύφωνα Σαμαρά με τον Σταμάτη Φασουλή;

Πριν λίγες ημέρες ο Σταμάτης Φασουλής είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για τον Τρύφωνα Σαμαρά όπου ανέφερε όταν του μίλησαν για τον παίκτη, "Για τον Τρύφωνα Σαμαρά… “άχου και δε με νοιάζει!”".

Νέα "κόντρα" ανάμεσα σε Τρύφωνα και Φασουλή - Όλα όσα συνέβησαν στο J2US

Αυτό ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κομμωτή, που όταν ήρθε η στιγμή να ακούσει την κριτική επιτροπή σήμερα, ανέφερε, "Ο κύριος Φασουλής με στεναχώρησε! Βγήκε κι έλεγε για εμένα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν".

Και ο κριτής του απάντησε τότε, "Κάτσε ρε παιδί μου να σου πω. Δεν αφήνεις άνθρωπο να μιλήσει. Το είπα αυτό για να ξεφύγω από την ερώτηση της Φαίης. Δεν ήθελα να μου κάνει αυτήν την ερώτηση. Μονίμως έχεις το τσίγκλισμα". Δείτε την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά παρακάτω.