Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σταμάτης Γονίδης: «Η καραντίνα δεν χρειαζόταν» - Τα απίστευτα σχόλιά του για τον κορωνοϊό

Κάθετος ο τραγουδιστής

Σταμάτης Γονίδης: «Η καραντίνα δεν χρειαζόταν» - Τα απίστευτα σχόλιά του για τον κορωνοϊό
News 24.05.2020 01:17
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Σταμάτης Γονίδης, εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και δε δίστασε να κάνει μερικά απίστευτα σχόλια για τον κορωνοϊό, ξεκαθαρίζοντας πως κατά την άποψή του, η καραντίνα ήταν κάτι που δεν χρειαζόταν να γίνει.

Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να δείξει πως δεν πιστεύει ιδιαίτερα, όλα όσα έχουν ειπωθεί τόσο καιρό για τον κορωνοϊό, και έτσι μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», εξέφρασε μερικές σκέψεις του γύρω από το θέμα της καραντίνας και της πανδημίας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η καραντίνα ήταν κάτι περιττό, ωστόσο έδωσε τα εύσημά του στην ελληνική κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την όλη κατάσταση.

Θυμίζουμε πως κατά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, η Αστυνομία είχε σταματήσει τον Σταμάτη Γονίδη, καθώς είχε κάνει μία παράβαση. Δείτε εδώ την επική αντίδρασή του.

Αυτά είναι τα απίστευτα σχόλια του Σταμάτη Γονίδη για τον κορωνοϊό

«Ασχολούμαι με πνευματικά θέματα. Δεν χρειαζόταν η καραντίνα για να μάθω τον εαυτό μου. Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Υπάρχει κάποιος σοφός που λέει ότι όταν για την ασφάλειά σου θυσιάζεις την ελευθερία σου δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ελευθερία.

Όταν δεις ένα έργο που δεν σου αρέσει δεν ξαναπάς στο σινεμά να το δεις άρα δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Γενικά όλοι οι λαοί του κόσμου δεν θα το δεχτούν να γίνει ξανά. Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία αλλά επιδημία. Αν ήταν πανδημία θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης», σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ ωραία. Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Καμία κυβέρνηση του κόσμου, πιστεύω ότι κάτι παίζει. Ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί πολύ. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν. Έχω γράψει και τραγούδι πριν από τρία χρόνια. Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται. Ανησυχώ για τους όλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη. Ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού. Το λέω και διαισθητικά και σκεπτόμενος γιατί κάτι μας κρύβουν».

Σταμάτης Γονίδης κορωνοϊός

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταμάτης Γονίδης: Η αποκάλυψη για την υγεία του Νότη Σφακιανάκη

Σταμάτης Γονίδης: Η δημόσια παρατήρηση που έκανε στον Νίνο! «Δεν ήθελα να πεις τραγούδι μου γιατί είσαι...»!

Share