Εβελίνα Παπούλια: Η αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο - «Είχαμε παγώσει και...»

Η ανάμνηση που της έχει μείνει από τη σειρά Δυο Ξένοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια: Η αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο - «Είχαμε παγώσει και...»

Μια αποκάλυψη για την αγαπημένη σειρά «Δυο Ξένοι» και τον Νίκο Σεργιανόπουλο έκανε η Εβελίνα Παπούλια μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο “ΒΗΜΑgazino” και την Έρη Βαρδάκη.

Η επιτυχημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε στην αγαπημένη της σκηνή, η οποία όταν προβλήθηκε μας έκανε να συγκινηθούμε. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ίδια το εξομολογείται.

Ωστόσο, τον ρόλο της στην σειρά ξέρετε πως τον πήρε η Εβελίνα Παπούλια; Έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, μίλησε για όλα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Οι “Δύο Ξένοι” επέστρεψαν στο Mega. Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει αυτή τη σειρά διαχρονική;

Οι ατάκες της. Η τρέλα της. Το υπέροχο σενάριό της. Η πολύ γρήγορη σκηνοθεσία της που αγγίζει τις σημερινές παραγωγές, ενώ τότε έμοιαζε καταιγιστική. Αλλά και το γεγονός πως όλοι μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτή τη σειρά, γιατί θεωρώ πως είχε πολύ καλές ερμηνείες.

Αυτές τις ημέρες την παρακολουθείτε καθόλου;

Ναι, κάθε μέρα στις 18:45. Μάλιστα, είναι η ευκαιρία μου να τη δω μια φορά ολόκληρη και όχι αποσπασματικά.

Αλήθεια, ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή και γιατί;

Στον Λυκαβηττό, η σκηνή της Ιουλιέτας. Η αλήθεια είναι πως είχαμε παγώσει από το κρύο εκείνη την ημέρα και κάποια στιγμή μας είχαν πιάσει νευρικά γέλια.

Αυτή είναι η σκηνή:

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η Εβελίνα Παπούλια όταν συμπρωταγωνιστούσε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Συγκλόνισε η Εβελίνα Παπούλια, όταν αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι την εποχή των «Δυο ξένων» πέρασε δύσκολες στιγμές, βιώνοντας κατάθλιψη. Έκανε μια κατάθεση ψυχής μιλώντας για το τι αντιμετώπισε όταν έκανε μεγάλη επιτυχία η σειρά.

«Πέρασα ψιλοκατάθλιψη. Μπορεί να υπήρχε από τη μια πλευρά η χαρά της δημιουργίας, αλλά από την άλλη υπήρχε και αυτή η αδηφάγα διάθεση από τα media που ήταν τουλάχιστον κουραστική. Αυτό που με ενοχλούσε ήταν ότι με ταύτιζαν με τον ρόλο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λέω συνέχεια όχι και να γίνω για τα media, ένα πολύ κακό παιδί. Εγώ όμως δεν την είχα ψωνίσει απλά δεν άντεχα άλλο. Κάποια στιγμή έκλαιγα τόσο που δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτοί οι ήχοι έβγαιναν από μέσα μου»