Συγκινεί Έλληνας τραγουδιστής - «Έφυγε» αγαπημένο του πρόσωπο από κορωνοϊό

Μεγάλη απώλεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινεί Έλληνας τραγουδιστής - «Έφυγε» αγαπημένο του πρόσωπο από κορωνοϊό

Ένα αγαπημένο πρόσωπο του Έλληνα τραγουδιστή «έφυγε» πριν από λίγο καιρό μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, και έτσι εκείνος για να το τιμήσει, έγραψε ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό τραγούδι, με σκοπό να εκφράσει όλα όσα νιώθει.

Ο επικίνδυνος ιός έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές όλων μας, και δεν ήτα λίγοι αυτοί που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, τις μέρες που η πανδημία "σάρωνε" τη χώρα μας.

Αυτός είναι ο Έλληνας τραγουδιστής που συγκινεί

Ένα από τα θύματά του ιού, ήταν και η γιαγιά του τραγουδιστή, Γιάννη Παρλαπάνου, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Espresso και μοιράστηκε μερικές από τις σκέψεις του, που τον οδήγησαν στο να γράψει αυτό το κομμάτι για τη γιαγιά του.

Μεγάλη ανησυχία έχει ξεσπάσει και για την κατάσταση της υγείας του γνωστού μπασκετμπολίστα Πάτρικ Γιούιν, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Δείτε εδώ την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος.

Το τραγούδι του Γιάννη Παρλαπάνου, έχει τίτλο «Κοριτσάκι μου» και είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε μία πολύ δυνατή γυναίκα, που δεν μπόρεσε να νικήσει τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα, μίλησε για τη σημασία που είχε για εκείνον η γιαγιά του καθώς και για το τι θέλει να πει μέσα από το νέο του τραγούδι.

«Η γιαγιά μου ήταν για όλη την οικογένεια ο άνθρωπος που ήξερε ν’ αγαπά. Γνώριζε πώς μετουσιώνεται η αγάπη σε πράξεις και η καθημερινότητά της έκρυβε μια απέραντη στοργή. Αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για να γίνουμε μια δεμένη οικογένεια που ξέρει να μοιράζεται και να λέει “Σ’ αγαπώ”, χωρίς φόβο και χωρίς προσμονή για ανταπόδοση».

«Δεν μπορώ να πω πως το αίσθημα που βιώσαμε ότι ήταν ο φόβος. Παραμένοντας ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε καραντίνα, το κυρίαρχο συναίσθημα ήταν το άγχος για την επόμενη ημέρα. Αν και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, η επιστροφή στην κανονικότητα μου μοιάζει ουτοπική. Ίσως δημιουργήσουμε μια καινούργια κανονικότητα, όπου οι λέξεις “εργασία” και “ελευθερία” θα έχουν χάσει την πραγματική τους έννοια» σημειώνει.