Ιωάννα Τούνη: "Φρενίτιδα" με το νέο της hair look

Μόνο για τολμηρές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη:

Η Ιωάννα Τούνη υιοθέτησε τις τελευταίες μέρες, ένα πολύ ανατρεπτικό hair look, και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή που το είδαμε, μας έχει πιάσει κανονική "φρενίτιδα" μιας και είναι ένα στιλ που μόνο οι τολμηρές μπορούν να υποστηρίξουν.

Άκρως καλοκαιρινή και στιλάτη όπως πάντα, η Ιωάννα Τούνη έδειξε πως είναι ικανή να «σκίσει» οποιοδήποτε look επιλέξει. Για μία ακόμα φορά, η πανέμορφη influencer, έκλεψε τις εντυπώσεις με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ένα από τα στοιχεία που αγαπάμε, είναι ότι η Ιωάννα Τούνη ξέρει να δημιουργεί τάσεις, και αυτό φάνηκε και με το look που έκανε στα μαλλιά της.

Αυτό είναι το νέο hair look της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη επισκέφθηκε το αγαπημένο της κομμωτήριο και έκανε στα μαλλιά της, τις πιο σφιχτές και στιλάτες κοτσίδες, οι οποίες είναι ιδανικές για τις καλοκαιρινές εξόδους καθώς και για την παραλία. Μάλιστα, έδειξε να απολαμβάνει πολύ το συγκεκριμένο look αφού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μπόλικο υλικό.

Απόλυτη τάση του καλοκαιριού είναι και τα γυαλιά ηλίου από τη συλλογή της Ranjers της Ιωάννας Τούνη. Δείτε εδώ μερικά κομμάτια που ξεχωρίσαμε εμείς και τρέξτε να τα κάνετε δικά σας.

Ιωάννα Τούνη instagram

Όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία της, οι κοτσίδες της είναι τόσο σφιχτές, που κάποια στιγμή χρειάστηκε να τις λύσει, και τότε έγινε κανονικός χαμός. Η Ιωάννα Τούνη απέκτησε ξαφνικά το πιο in fashion άφρο look, το οποίο αποτελεί την τελευταία τάση της σεζόν.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που ανέβασε μαζί με την αγαπημένη της φίλη, Βρισηίδα Ανδριώτου, είδαμε το συγκεκριμένο στιλ σε πολλές παραλλαγές και η αλήθεια είναι πως μας εντυπωσίασε. Για ακόμα μία φορά λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη μας έκανε μία υπέροχη πρόταση για το καλοκαίρι και θα σας προτείναμε να την ακούσετε!

Ιωάννα Τούνη μαλλιά
Ιωάννα Τούνη hair look