Σταμάτης Φασουλής: Απαντά στις κατηγορίες του Πρωινού - «Αντί να γελάσει... προσεβλήθη;»

Δε δίστασε λεπτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταμάτης Φασουλής: Απαντά στις κατηγορίες του Πρωινού - «Αντί να γελάσει... προσεβλήθη;»

Ο Σταμάτης Φασουλής, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει και στις κατηγορίες που δέχθηκε από το «Πρωινό», με τον ίδιο να βρίσκει παράλογη τη συμπεριφορά της Αφροδίτης Γραμμέλη, που αντί να γελάσει προσεβλήθη με την ατάκα του.

«Άχου και δε με νοιάζει» είχε πει ο Σταμάτης Φασουλής όταν τον είχαν ρωτήσει για τον Τρύφωνα Σαμαρά, θέλοντας να αστειευτεί και να δείξει πως ό, τι έγινε μένει πίσω του. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ωστόσο, δεν πήρε και τόσο θετικά το σχόλιό του και για το λόγο αυτό, του απάντησε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό».

«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κύριο Φασουλή και του απευθύνω κάτι… Τόσα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος ποτέ δεν γύρισε ένας άνθρωπος καταξιωμένος, γιατί εγώ δεν θα τον υποτιμήσω όπως έκανε εκείνος που γύρισε μπροστά στον κόσμο να πει ότι υποτιμά μια ερώτηση που του έγινε με ευγένεια μετά το σχόλιό του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Φασουλής μίλησε τόσο απρεπώς απέναντι σε δημοσιογράφους και συνεργάτες μιας εκπομπής που τον κάλεσαν, τον τίμησαν, τον ρώτησαν πολύ ευγενικά για τη δουλειά που κάνει», ήταν τα λόγια της.

Η απάντηση του Σταμάτη Φασουλή στο Πρωινό

«Δεν με ενοχλούν ούτε με χαροποιούν αυτά που ακούω για το J2US. Δεν είμαι αυστηρός, λέω τη γνώμη μου άνετα, νομίζοντας ότι ο άλλος είναι μαζί μου και καταλαβαίνει, αλλά είναι απέναντί μου και ίσως πρέπει να προσέχω περισσότερο την έκφρασή μου.

Δεν ήθελα να απαντήσω στην Αφροδίτη Γραμμέλη και της είπα ένα αστείο, αντί να γελάσει προσεβλήθη; Συγγνώμη! Εγώ είπα «Άχου και δεν με νοιάζει» μία ατάκα του Σταυρίδη για αστείο…», σχολίασε ο κριτής του J2US.

Στην ίδια συνέντευξη,ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε και για τη σχέση του με τον πατέρα του

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα να με δει ηθοποιό. Από την τέχνη δεν έχω βγάλει λεφτά για να έχω στην άκρη, αλλά έβγαλα για να ζήσω πάρα πολύ ωραία. Δεν με ενοχλούν ούτε με χαροποιούν αυτά που ακούω για το J2US. Δεν είμαι αυστηρός, λέω τη γνώμη μου άνετα, νομίζοντας ότι ο άλλος είναι μαζί μου και καταλαβαίνει, αλλά είναι απέναντί μου και ίσως πρέπει να προσέχω περισσότερο την έκφρασή μου».