Ο Γιατρός: Το άγνωστο δράμα του τηλεοπτικού «Αλί»

Η ιστορία που δε γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Το άγνωστο δράμα του τηλεοπτικού «Αλί»

Ο τηλεοπτικός «Αλί» είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς «Ο Γιατρός». Με τη φήμη του να έχει φτάσει στα ύψη, βγήκε στη δημοσιότητα, το άγνωστο δράμα που βίωσε στα παιδικά του χρόνια, καθώς και η σχέση του με την οικογένειά του.

Η αγαπημένη σειρά προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και έχει ήδη καταφέρει να καθηλώσει το κοινό, το οποίο έχει συγκινηθεί ιδιαίτερα, με την απίστευτη ιστορία του «Αλί».

Πριν συνεχίσετε ωστόσο, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξετε μια ματιά και στο σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την σειρά. Δείτε το εδώ και θα συγκλονιστείτε.

Αυτό είναι το άγνωστο δράμα του τηλεοπτικού «Αλί»

«Με τον αδελφό μου δεν βλεπόμασταν για πολλά χρόνια. Έχουμε διαφορά οκτώ χρόνια. Όταν με είδε για πρώτη φορά, ήμουν τεσσάρων χρόνων» έχει αποκαλύψει ο ίδιος, σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει.

«Οι οικογένειες του πατέρα μου και της μητέρας μου ήταν λιγάκι μακριά η μία από την άλλη. Ο ένας μας έμενε με τη μία γιαγιά και ο άλλος με την άλλη και τους θείους. Δηλαδή ήμασταν σαν δύο ξεχωριστές οικογένειες και δεν μπορούσαμε να βλεπόμαστε. Και μάλιστα, ο αδελφός μου, με το παιδικό μυαλό του, θύμωνε μαζί μου. Την πρώτη στιγμή που με είδε είπε, “Σγουρομάλλη, είσαι κάτι πολύ γλυκό, από αυτή τη στιγμή κι έπειτα σε αγαπώ πολύ”. Μετά αποδεχτήκαμε αναγκαστικά αυτά που ζούσαμε και αγαπήσαμε πολύ ο ένας τον άλλο».

Μόλις έμαθε ο Τανέρ Ολμέζ τον ρόλο που θα έπαιζε στην αγαπημένη σειρά, επέλεξε να βρεθεί με ανθρώπους που έχουν αυτισμό, προκειμένου να καταλάβει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται. «Έπρεπε όλα να είναι ξεκάθαρα και χωρίς υπερβολές. Γι’ αυτό τον λόγο συναντήθηκα με άτομα με αυτισμό, μπήκα στα σπίτια τους και στα δωμάτιά τους. Όταν τα συναντούσα, στεκόμουν σιωπηλός χωρίς να μιλώ καθόλου, δεν είχα υπερβολική οπτική επαφή μαζί τους και δεν τα κοιτούσα επίμονα, για να τα παρατηρήσω. Με βασάνιζε η σκέψη ότι ίσως να τα ενοχλώ. Πολλές φορές ο λαιμός μου δενόταν κόμπος, πήγαινα σε μια γωνία για να βάλω τα κλάματα», σχολίασε ο ίδιος.

Ο Γιατρός - Αλί