Έκτακτη ανακοίνωση από τον ANT1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση από τον ANT1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Πριν από λίγη ώρα «έσκασε» μία έκτακτη ανακοίνωση από τον ANT1, η οποία αφορά την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» και το νέο επεισόδιο που πρόκειται να δούμε, με έναν πολύ εκλεκτό καλεσμένο από τον χώρο της μουσικής.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο σπουδαίος συνθέτης μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη ζωή στην Κύπρο, τις μεγάλες επιτυχίες και τη συνεργασία του με τους κορυφαίους ερμηνευτές της μουσικής μας σκηνής.

Αξίζει να σημειωθεί πως καλεσμένος στην εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξε ο Μάρκος Σεφερλής με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά και για πρώτη φορά ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα! Δείτε εδώ την ανακοίνωση του ζευγαριού

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου

Μείνετε συντονισμένοι!

Πώς τα πήγε ωστόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου στην τελευταία εκπομπή του στον ΑΝΤ1;

Τα νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω είναι άσχημα για την Δευτέρα 18/5 οπότε και τα νέα για το Νίκο Χατζηνιλάου στον ΑΝΤ1 δεν είναι και τόσο καλά.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κουβαλάει πίσω του πολλά χρόνια καριέρας και είναι ένας από τους πιο δυνατούς και καλούς δημοσιογράφους. Παρά το γεγονός αυτό, όλοι έχουμε κακές ημέρες και είμαι από αυτές ήταν η Δευτέρα για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αφού στα νούμερα τηλεθέασης βγήκε δεύτερος.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό έκανε το απίστευτο 18,9%. Αυτό το ποσοστό είναι πραγματικά πολύ αξιόλογο για μια late night ζώνη αλλά δυστυχώς το ότι τον πέρασε μια ταινία που έπαιζε απέναντι στο STAR είναι.. κακό!

Βέβαια, να τονιστεί πως εν όψη κορωνοϊού όλα τα προγράμματα έχουν χτυπηθεί από τον ιό και δε οι εκπομπές τέτοιου περιεχομένου αφού οι τηλεθεατές ψάχνουν να βρουν διασκέδαση σε ταινίες και σειρές για να ξεχαστούν λίγο από αυτή την δύσκολη καθημερινότητα.

Late night

  • ΑΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 18,9
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 14,5
  • STAR: Μυστηριώδης εξαφάνιση 22,1
  • ΣΚΑΙ: SWAT 6,1
  • Mega: Μαύρα μεσάνυχτα 3,4

Αναλυτικά τα τέταρτα του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω

18.4

24.2

13.8

20.4

20.1

18.2

17.1