Ερωτευμένος ξανά ο Brad Pitt μετά την Angelina Jolie - Αυτή είναι η... εκλεκτή καλλονή

Θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ερωτευμένος ξανά ο Brad Pitt μετά την Angelina Jolie - Αυτή είναι η... εκλεκτή καλλονή

Πολλές είναι οι φήμες που βγαίνουν κατά καιρούς για την προσωπική ζωή του Brad Pitt μετά το διαζύγιο του από την Angelina Jollie, με την πιο πρόσφατη να τον θέλει να είναι ερωτευμένος ξανά. Μάλιστα, έγινε γνωστό και το όνομα της εκλεκτής καλλονής.

Μέχρι να «σκάσει» η συγκεκριμένη είδηση μερικά από τα ονόματα που ακούστηκαν πως βρίσκεται σε σχέση ήταν αυτό της Jennifer Aniston και της Alia Shawkat, χωρίς ωστόσο να έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τα γεγονότα. Τώρα ωστόσο, έρχεται ακόμη μία καλλονή να προστεθεί στον κατάλογο των κατακτήσεων του.

Στο Hollywood εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί η φήμη πως ο Brad Pitt είναι σε σχέση με μια ξανθιά καλλονή που είναι... περιζήτητη. Γνωρίστηκαν στα SAG Awards και από την πρώτη κιόλας ημέρα, ήθελε σαν τρελός να της ζητήσει να βγουν

Ο λόγος για την Renee Bargh η οποία είναι ρεπόρτερ στο κανάλι EXTRA. Από την πλευρά της η ίδια ενθουσιασμένη με τον ηθοποιό και φαίνεται πως έχει πει, ότι όταν τον γνώρισε έχασε τα λόγια της. Ωστόσο, δείτε και πως είναι σήμερα τα παιδιά του Brad Pitt.

Brand Pitt σχέση δημοσιογράφος

Απίστευτη είναι και η αποκάλυψη για τον Brad Pitt που έγινε γνωστή για την περίοδο που ήταν ερωτευμένος με την Jennifer Aniston

Μια αποκάλυψη ήρθε αναφορικά με την σχέση της Jennifer Aniston η οποία έψησε κανονικά τον Brad Pitt, καθώς τον άφησε να περιμένει (για αυτό που όλοι φανταζόμαστε) για αρκετούς μήνες. Δεν φαντάζεστε για πόσο!

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ήταν από εκείνα τα ζευγάρια που όλοι μας θέλουμε να είναι και πάλι μαζί. Μπορεί αυτό να μην είναι - τουλάχιστον ακόμα - στον ορίζοντα, ωστόσο οι δυο τους πάντα μιλάνε με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο, αλλά και για τα χρόνια που πέρασαν μαζί.

Ειδικότερα σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η ηθοποιός έκανε τον κούκλο πρώην άντρα της να περιμένει όσο κρατά και μια εγκυμοσύνη! 9 ολόκληρους μήνες.

"Ακούγεται μάλλον απίθανο να αφήσει κάποια γυναίκα τον Μπραντ να περιμένει 9 μήνες, κι όμως η Τζεν το έκανε" είπε στην Mirror άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηθοποιός - που πρόσφατα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τα Φιλαράκια - πίστευε ότι θα ήταν καλύτερο για την σχέση τους να περιμένουν.

TAGS