Ντέμη Γεωργίου: Έβαψε τα μαλλιά της η πρώην παίκτρια του MasterChef και δεν φαντάζεστε τι χρώμα!

Τι λέτε της πάει;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ντέμη Γεωργίου: Έβαψε τα μαλλιά της η πρώην παίκτρια του MasterChef και δεν φαντάζεστε τι χρώμα!

Άφωνους μας άφησε η πρώην παίκτρια του Masterchef, με την Ντέμη Γεωργίου να βάφει τα μαλλιά της ένα χρώμα που δεν φανταζόμασταν με τίποτα. Δείτε παρακάτω τι έκανε στο μαλλί της, αλλά και τα όσα αποκάλυψε στην Φωλιά των Κου Κου.

Ειδικότερα η Ντέμη Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή του Star και έδωσε την πρόβλεψή της για το αποψινό νικητή του ημιτελικού για το Silver Award και τον μεγάλο θριαμβευτή των 10.000€ . Ωστόσο πέρα από τα όσα είπε δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε και την αλλαγή που έκανε στο μαλλί της.

"Ο Τζον θα είναι σίγουρα ο πιο γρήγορος. Νομίζω ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει το Silver Award. Από την άλλη η Μαρία είναι πολύ απροσάρμοστη. Μπορεί να νικήσει και αυτή. Πιστεύω ότι τον Τζον θα τον πετσοκόψουν και οι δύο, δε θα έχει ελπίδες. Κανείς δε θα έχει. Όποιος και να είναι ο τρίτος. Ο Δημήτρης βοηθάει, αλλά δεν έχει μαγειρέψει συνταγή για τη Μαρία. Γενικά μέσα στο παιχνίδι υπάρχει αλληλεγγύη" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Star.

Αυτό είναι το χρώμα που δεν φανταζόμασταν με τίποτα ότι θα βάψει τα μαλλιά της η πρώην παίκτρια του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου

Η Ντέμη λοιπόν μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου με σύνδεση που έκανε μέσω skype ενώ να σας πούμε ότι μέσα από την ίδια εκπομπή προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας και πλάνα από τα όσα αναμένεται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο (25/5) - Δείτε τα εδώ!

Όπως λοιπόν και οι παρουσιαστές της εκπομπής, έτσι και εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε την αλλαγή που έκανε στο look της η Ντέμη. όπως θα θυμάστε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής είχε κοντό μελαχρινό μαλλί με ξανθές ανταύγειες. Τώρα λοιπόν την είδαμε να εμφανίζεται στο πλάνο της εκπομπής με άλλο χρώμα ανταύγειες. Η ίδια έβαψε τα μαλλιά της σε μια μπλε - μοβ απόχρωση που είναι πολύ ιδιαίτερη. Δείτε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί.