Δύσκολες στιγμές για τον κιθαρίστα των Queen - Τι συνέβη;

Η δημόσια ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον κιθαρίστα των Queen - Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως πέρασε ο πρώην κιθαρίστας των Queen. Έκανε γνωστό ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός με μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram. Τι συνέβη;

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Sheer Heart Attack», ο Μπράιαν Μέι αποκάλυψε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υποφέροντας από δυνατό πόνο στο στήθος, ο οποίος κράτησε για περίπου 40 λεπτά.

Όταν πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε τρεις φραγμένες αρτηρίες. Αρχικά δεν ήθελε να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, ωστόσο αποφάσισε την τοποθέτηση στεντ μετά από πολλή σκέψη.

Μιλώντας στη κάμερα, ο κιθαρίστας των Queen είπε: «Νιώθω σαν να μη συνέβη ποτέ. Η εγχείρηση πέτυχε. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου». Στη συνέχεια, ο Μπράιαν Μέι υπογράμμισε ότι μετά την εγχείρηση νιώθει ότι έχει «μια καρδιά που είναι πολύ δυνατή» και «θα είναι καλά για αρκετό καιρό ακόμα».

Queen Μπράιαν Μέι

Δείτε ωστόσο και το ανατριχιαστικό βίντεο, όπου μουσικός κατέρρευσε από καρδιακή προσβολή πάνω στην σκηνή την ώρα της συναυλίας!

Ποιος είναι ο Μπράιαν Μέιο κιθαρίστας των Queen που πέρασε δύσκολες στιγμές

Ο Μπράιαν Χάρολντ Μέι (αγγ.: Brian Harold May, Λονδίνο, 19 Ιουλίου 1947) είναι Άγγλος μουσικός, συνιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος Queen και αστροφυσικός. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών. Έγραψε το τραγούδι We Will Rock You, το οποίο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια των Queen.

Το συγκρότημα Queen κυκλοφόρησε συνολικά 18 άλμπουμ, 18 σινγκλ και 10 DVD που έγιναν νούμερο ένα και έχουν πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια δίσκους, όντας ένα από τα συγκροτήματα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. Έχουν λάβει επτά βραβεία Ivor Novello και συμπεριελήφθησαν στο Rock and Roll Hall of Fame το 2001.Το 2018 τιμήθηκαν με το Βραβείο Γκράμι για Συνολική Προσφορά.

Να σημειώσουμε πως, το 1991, ο Μέρκιουρι πέθανε από βρογχοπνευμονία, επιπλοκή του AIDS από το οποίο έπασχε, ενώ ο Ντίκον αποσύρθηκε από τον χώρο της μουσικής το 1997. Από τότε, ο Μέι και ο Τέιλορ έχουν κατά καιρό συνεργαστεί με άλλους μουσικούς, όπως με τον Πωλ Ρότζερς, παίρνοντας το όνομα Queen + Paul Rodgers