Φτυστή η Βίκυ Καγιά η μικρή Μπιάνκα

Η υπέροχη ανάρτηση για τα γενέθλια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φτυστή η Βίκυ Καγιά η μικρή Μπιάνκα

Η Βίκυ Καγιά ανέβασε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία για να ευχηθεί στην αγαπημένη της κόρη, Μπιάνκα, και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι η μικρή είναι φτυστή η μαμά της.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, βιώνει μία υπέροχη μέρα σήμερα, αφού η μεγάλη της κόρη, έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα 5. Ολόκληρη η οικογένεια της Βίκυς Καγιά το έριξε στις γιορτές, και η ευτυχισμένη μανούλα με τη σειρά της, θέλησε να πει τα «χρόνια πολλά» στην κόρη της με τον πιο γλυκό τρόπο.

Για το λόγο αυτό, η Βίκυ Καγιά ανέβασε στα social media, μία φωτογραφία με την κόρη της, να φοράει ένα υπέροχο στέμμα για τα γενέθλιά της και να κάνει κούνια.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τη Βίκυ Καγιά, αξίζει να δείτε και όλα όσα είπε για εκείνη η Έλενα Χριστοπούλου. Διαβάστε εδώ τις "καυτές" ατάκες της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με τη μικρή Μπιάνκα

Όπως θα διαπιστώσετε και από την ανάρτηση που έκανε η Βίκυ Καγιά, η μιρκή Μπιάνκα έχει πολλές ομοιότητες με τη μαμά της και είναι κι αυτή, εξίσου κούκλα!

«Η μέρα που γεννήθηκες, ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας 25/5/2015», έγραψε κάτω από την υπέροχη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η πανέμορφη παρουσιάστρια.

Βίκυ Καγιά κόρη

Υπέροχο είναι και το δωμάτιο της μικρής Μπιάνκα

Για πρώτη φορά η Βίκυ Καγιά, μας άνοιξε το δωμάτιο της κόρης της, Μπιάνκα και είδαμε την διακόσμηση του. Στις αποχρώσεις είναι όλο ροζ και πάθαμε πλάκα. Σίγουρα η παρουσιάστρια θα έχει βάλει την δική της προσωπική πινελιά, αφού είναι άκρως εντυπωσιακό και σικάτο.

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα σε καθημερινή βάση, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τα δυο αγγελούδια της, καρπούς του έρωτα της με τον σύζυγο της, Ηλία Κρασσά. Τα παιδιά της είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά, δημοσίευσε το λογαριασμό της μια φωτογραφία που την είδαμε να ποζάρει μέσα στο υπνοδωμάτιο της μικρής Μπιάνκα, η οποία όπως θα δείτε σε αυτό το βίντεο είναι στο πρόσωπο ολόιδια η μαμά της.

Όσον αφορά το δωμάτιο της μικρής, είναι απίστευτο. Το χρώμα που κυριαρχεί στο χώρο είναι το ροζ, αλλά και το λευκό, ωστόσο υπάρχουν και διάφορες πολύχρωμες πινελιές. Είναι, λιτό, σικάτο και πολύ εντυπωσιακό. Έχει πολλά παιχνίδια, λούτρινα αρκουδάκια, παραμύθια και ότι άλλο αρέσει σε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι.

Βίκυ Καγιά κόρη Μπιάνκα σπίτι δωμάτιο