Ατάκα «φωτιά» για την Ελένη Μενεγάκη - «Σίγα μην αρρωστήσει ο ελληνικός λαός...»

«Κανείς δεν λείπει από την ελληνική τηλεόραση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ατάκα «φωτιά» για την Ελένη Μενεγάκη - «Σίγα μην αρρωστήσει ο ελληνικός λαός...»

Μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ακούστηκε μία ατάκα σκέτη "φωτιά" για την Ελένη Μενεγάκη και την απόφασή της να αποχωρήσει από την ελληνική τηλεόραση για λίγο καιρό, μιας και σύμφωνα με γνωστό παρουσιαστή, ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να αρρωστήσει χωρίς τις εκπομπές της.

Μία από τις πιο κλασικές φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Πολυχρονίου, έκανε δηλώσεις στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, και δε δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, κλήθηκε να σχολιάσει τι είναι αυτό που λείπει από την ελληνική τηλεόραση, αλλά και την πρόσφατη εξέλιξη με την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί η Ελένη Μενεγάκη.

Γιώργος Πολυχρονίου σχόλιο Ελένη Μενεγάκη

Τέλος, έκανε και ένα πολύ καυστικό σχόλιο για την Κατερίνα Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν την συμπαθεί και τόσο.

Αυτή ήταν η ατάκα "φωτιά" που ακούστηκε για την Ελένη Μενεγάκη

«Κανείς δεν λείπει από την ελληνική τηλεόραση, απολύτως κανείς. Δεν λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η φάση πρέπει να προχωράει, η ζωή να προχωράει και με όλα αυτά να προχωράει και η τηλεόραση», σχολίασε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια, όταν η κουβέντα πήγε στην Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Πολυχρονίου απάντησε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ώριμη, έμπειρη πια. Λες να αρρωστήσει ο μισός ελληνικός λαός που δεν θα δει εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη».

Μάλιστα, ο Γιώργος Πολυχρονίου σχολίασε και την Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Όχι… Σε μένα τουλάχιστον, είναι το αντιπαθητικό γυναικείο της ελληνικής τηλεόρασης».