Γιώργος Καραβάς: Η άγνωστη ζωή του μοντέλου - Δείτε την κούκλα σύζυγό του

Θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καραβάς: Η άγνωστη ζωή του μοντέλου - Δείτε την κούκλα σύζυγό του

Ο νέος ανατρεπτικός κύκλος του GNTM έρχεται, με αγόρια και κορίτσια. Στη δημοσιότητα βγήκε και η άγνωστη ζωή του Γιώργου Καραβά, του μοντέλου που πέρασε από οντισιόν για να πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μας έδειξε την κούκλα σύζυγό του και πάθαμε πλάκα!

Πολλές αλλαγές πρόκειται να δούμε στη φετινή σεζόν του ριάλιτι μοντέλων, καθώς για πρώτη φορά θα δούμε να συμμετέχουν τόσο άνδρες όσο και γυναίκες και να διεκδικούν τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου, αποτελούν πλέον παρελθόν για το GNTM, και ήδη έχουν ξεκινήσει οι οντισιόν, για να βρει η παραγωγή τους αντικαταστάτες τους, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται να είναι άνδρες.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί πως θα πάρει τη θέση του μοντέλου, είναι ο Γιώργος Καραβάς, ο οποίος είναι επίσης μοντέλο και μάλιστα, κούκλος! Δείτε εδώ τις ερωτήσεις που κάνουν στις φετινές οντισιόν του GNTM!

Αυτή είναι η άγνωστη ζωή του Γιώργου Καραβά

Μέσα από την εκπομπή Happy Day, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε μερικά παραπάνω στοιχεία για το μοντέλο, και για την μέχρι τώρα καριέρα του, ενώ είδαμε και την σύζυγό του.

Γιώργος Καραβάς GNTM

Ο Γιώργος Καραβάς, μίλησε στον Κώστα Φραγκολιά και αναφέρθηκε στην οντισιόν του για να πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Ενώ ο Γιώργος Καραβάς θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, δείτε τον άνδρα που θα πάρει τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου

Ένα απίστευτο ρεπορτάζ πρόβαλλαν στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Αποκάλυψαν μερικά από τα ονόματα που συζητούν για να μπουν στην ομάδα του ριάλιτι μοντέλων και σίγουρα αυτή την εξέλιξη δεν θα την περιμένετε.

Ο Αλέξης Μίχας ο οποίος παρουσίασε το ρεπορτάζ , αποκάλυψε πως ένα από τα πρόσωπα που συζητούν για τη θέση του τέταρτου κριτή είναι η Ιωάννα Ντέντη. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Next Top Model και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Όσον αφορά την θέση της Έλενας Χριστοπούλου, θα την πάρει άντρας. Το διεθνούς φήμης μοντέλο μάλιστα, Παρασκευάς Μπουμπουράκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε πως η παραγωγή του GNTM έχει επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια συμφωνία.

GNTM Έλενα Χριστοπούλου