Φωτεινή Αθερίδου: Ξανθός και κούκλος ο γιος της - Η νέα φωτογραφία του που "έριξε" το Instagram

Το πιο υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φωτεινή Αθερίδου: Ξανθός και κούκλος ο γιος της - Η νέα φωτογραφία του που

Η Φωτεινή Αθερίδου, ανέβασε μία νέα υπέροχη φωτογραφία του γιου της, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, για ακόμα μία φορά, "έριξε" το Instagram. Ο μπέμπης της είναι ξανθός και ένας κούκλος, και μάλιστα μπήκε από πολύ νωρίς σε περιπέτειες.

Η αγαπημένη ηθοποιός δε χάνει ούτε λεπτό από το μεγάλωμα του γιου της και μάλιστα, εκείνη και ο αγαπημένος της, δείχνουν να βιώνουν, τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έμεινε στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει λεπτό από το μωρό της, με την ίδια να ανεβάζει διαρκώς νέο υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ φωτογραφίες του συντρόφου της με το μωρό!

«Πριν 7 μήνες ήρθε κάτι, μέσα σε ένα γυάλινο πράγμα με ροδάκια “το παιδί σας μας είπαν” ... και δεν πολύ καταλάβαμε ... τι πάει να πει το παιδί μας; Το παιδί ποιανού; Εμείς δεν είμαστε μόνο παιδιά; Που κάποιος πρέπει να μας μαλώνει κ να μας λέει τι πρέπει κ τι δε πρέπει; Πως θα του πούμε τι; Και με ποιο δικαίωμα ; Πως θα αγαπήσω αυτό το ανθρωπάκι με τα πολλά μαλλιά ( για κάποιο λόγο ) μέσα σε αυτό το γυάλινο πράγμα με ροδάκια αφού δεν το ξέρω! Τι πάει να πει το παιδί μας; Όλα αυτά πριν 7 μήνες .... Τώρα κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και λέω «αχ το παιδί μας ...», είχε γράψει η ηθοποιός παλαιότερα για το αγαπημένο της παιδάκι.

Η νέα φωτογραφία του γιου της Φωτεινής Αθερίδου

Όπως θα δείτε από τη νέα ανάρτηση της ηθοποιού, ο μικρός της έχει πλέον μεγαλώσει πολύ και τα μαλλάκια του έχουν γίνει ξανθοκάστανα.

Η Φωτεινή Αθερίδου τον απαθανάτισε να παρακολουθεί μία κιθάρα και έγραψε: «Ότι σταμπάρουμε μια μέρα ποιος ξέρει ....».

Ιδού και η φωτογραφία:

Φωτεινή Αθερίδου γιος