Ρούλα Κορομηλά: Το σπάνιο βίντεο από τον ΑΝΤ1 και το μήνυμα που έστειλε στην Μπεκατώρου

Της απάντησε δημόσια η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρούλα Κορομηλά: Το σπάνιο βίντεο από τον ΑΝΤ1 και το μήνυμα που έστειλε στην Μπεκατώρου

Ένα σπάνιο βίντεο από την αρχή της καριέρας της Ρούλας Κορομηλά στον ΑΝΤ1, πρόβαλε στην εκπομπή της η Μαρία Μπεκατώρου. Μάλιστα, παρουσιάστρια θέλησε να της στείλει μήνυμα, αφού όπως είπε το είδε και την συγκίνησε.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες που πέρασε από την ελληνική τηλεόραση. Χάραξε μια λαμπρή πορεία στον χώρο και έκανε μεγάλες επιτυχίες με το κοινό να της δείχνει την αγάπη του με τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και από το παρελθόν. Όπως πριν από λίγες ημέρες, όταν δημοσίευσε ένα backstage video από τα παρασκήνια της πρώτης εκπομπής του «Πρωινού Καφέ» στον ANT1 πριν από 29 χρόνια.

«Δεν το είχα δει ποτέ, δεν ήξερα καν πως υπήρχε αυτό το σπάνιο και υπέροχο στιγμιότυπο! Με συγκινήσατε! @mariampekatwrou ευχαριστώ πολύ και ξέρεις πως σ’αγαπώ @ant1tv να τα εκατοστήσεις!». έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου στην Ρούλα Κορομηλά για το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Μετά την δημοσίευση του βίντεο από την Ρούλα Κορομηλά, η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να της απαντήσει δημόσια και να της στείλει την αγάπη της.

«Και έτσι αναπάντεχα μου στέλνει μήνυμα η Ρούλα Κορομηλά που πάντα θαυμάζω και εκτιμώ για τόσα πολλά πράγματα που δεν χρειάζεται να αναλύσω... και παίρνω δύναμη και νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που έχουν έρθει στο δρόμο μου... Ρούλα Κορομηλά σε ευχαριστώ. Είμαι ευτυχισμένη», έγραψε στο κείμενο που δημοσίευσε.

Ρούλα Κορομηλά βίντεο ΑΝΤ1 Μαρία Μπεκατώρου

Ωστόσο, η Ρούλα Κορομηλά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθόν της. Πριν λίγο καιρό μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο όπου την είδαμε να ποζάρει μαζί με την Άννα Βίσση. Και οι δυο γυναίκες όπως θα δείτε εδώ είναι αγνώριστες. Εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό.