Αλίκη Κατσαβού: «Τώρα που έχει φύγει ο Κώστας Βουτσάς μπορώ να σε κάνω δικιά μου»

Εξοργισμένη, έφερε όλα τα μηνύματα στη φόρα! Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: «Τώρα που έχει φύγει ο Κώστας Βουτσάς μπορώ να σε κάνω δικιά μου»

Τα ακατάλληλα μηνύματα που δέχτηκε στο Instagram έβγαλε στη δημοσιότητα η Αλίκη Κατσαβού, αποκαλύπτοντας πως δέχτηκε παρενόχληση. Σε ένα από τα πολλά που της έστειλε διαδικτυακός της φίλος, έγραφε πως τώρα που "έφυγε" ο Κώστας Βουτσάς θα την κάνει δικιά του.

Η Αλίκη Κατσαβού είναι καθημερινή χρήστης των social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Η ίδια έχει αναπτύξει μια πολύ καλή επικοινωνία με τους followers της και πολλές φορές έχουμε δει να κάνει διάφορες αναρτήσεις.

Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός, δημοσίευσε μερικά από τα ακατάλληλα μηνύματα που δέχτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό από έναν διαδικτυακό της φίλο, με αποτέλεσμα να του κάνει δημόσια καταγγελία και να μιλά για παρενόχληση.

Αυτά είναι τα ακατάλληλα μηνύματα που δέχτηκε η Αλίκη Κατσαβού μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Αλίκη Κατσαβού ακατάλληλα μηνύματα παρενόχληση

Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός, μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει τη ζωή της, καθώς πρέπει να είναι δυνατή για το γιο της, Φοίβο. Ωστόσο, δεν ξεχνάει λεπτό τον σύζυγο της και ανήμερα της ονομαστικής του εορτής δημοσίευσε μερικές πολύ συγκινητικές φωτογραφίες τους και τα λόγια της ανατρίχιασαν.

Πριν από λίγες ημέρες «τσάκισε» κόκαλα η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά - «Ήταν Μάιος...»

Μέσα από μία νέα ανάρτηση, λίγο μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά και με αφορμή την έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας, η Αλίκη Κατσαβού, «τσακίζει» κόκαλα, μιας και βρήκε μία φωτογραφία του ηθοποιού στο κινητό της από έναν περασμένο Μάιο.

«Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου! Ήταν Μάιος όπως τώρα! Μη γελάς δεν είναι ωραία τώρα που έφυγες. Τα θέατρα είναι κλειστά επ αόριστον. Τι εννοείς δεν υπάρχει ζωή δίχως θέατρο; Ξέχνα το έχουμε πανδημία, τώρα είναι απαραίτητο να ζήσουμε χωρίς! Οι αισιόδοξοι λένε ότι σε 6 μήνες θα λειτουργήσουν οι χώροι πολιτισμού, κάποιοι άλλοι λένε σε ένα χρόνο και αν... Τι εννοείς πώς θα ζήσουν οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες, οι μουσικοί κι οι τεχνικοί; Ποιοι νομίζεις ότι νοιάζονται; Πώς το έλεγες εκείνο... "μας κυβερνάνε δύο πο@τ@νες, η μίζα και η ψήφος"! Ε, αυτό...» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού κάτω από τη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά στο facebook.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς