Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τον Νίκο Μουτσινά - «Αν το είχε πει αυτό ο Λιάγκας θα τον είχαν κρεμάσει»

Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τον Νίκο Μουτσινά  - «Αν το είχε πει αυτό ο Λιάγκας θα τον είχαν κρεμάσει»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, έδειξε να είναι πραγματικά έξαλλος με τον Νίκο Μουτσινά για ένα σχόλιο που έκανε, με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό να σημειώνει, πως αν αυτό το είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας, θα ζήταγαν το κρέμασμά του.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έχει προκαλέσει αρκετά τον τελευταίο καιρό, λόγω των σχολίων που έχει κάνει για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και άλλους καλλιτέχνες. Απάντηση στον ραδιοφωνικό παραγωγό έδωσε και ο Νίκος Μουτσινάς, γεγονός που αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει μία νέα κόντρα στην ελληνική showbiz.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κόντρα Νίκος Μουτσινάς

Γι' αυτό το λόγο έγινε έξαλλος με τον Νίκο Μουτσινά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Μέσα από την εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει στις δηλώσεις που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον Κωστή Μαραβέγια. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής είπε πως τέτοιες απόψεις θα ήταν καλό να μην ακούγονται.

«Είναι μερικές φορές που η άποψη δεν χρειάζεται να ακουστεί. Μπορείς να έχει άποψη για όλη τη δισκογραφία και για όλους μας. Είναι παραπανίσιο αυτό που είπες για τον Κωστή Μαραβέγια. Υπερβολή», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

Από τη μεριά του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, απάντησε στον παρουσιαστή και ξεκαθάρισε, πως ο τρόπος με τον οποίο μίλησε, θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος, ειδικά όταν στην εκπομπή του υπάρχει και live κοινό. Δείτε εδώ και την απάντηση που είχε δώσει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, για την κόντρα του με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Έξαλλος με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο είχε γίνει ο Γιάννης Ζουγανέλης

“Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια, είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Όσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο, έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας.

Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας. Να σεβαστούν περισσότερο γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις”.