Αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που αναλαμβάνει την επιχείρηση του Μάκη Τσέλιου

Αποσύρεται ο σχεδιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που αναλαμβάνει την επιχείρηση του Μάκη Τσέλιου

Ο Μάκης Τσέλιος έχει επιλέξει να φύγει σιγά σιγά από το προσκήνιο, και να δώσει την επιχείρισή του, σε μία γνωστή ηθοποιό, η οποία ξέρει από μόδα, και ταυτόχρονα, είναι ένα από τα πιο κοντινά του πρόσωπα που μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία είναι ανιψιά του του γνωστού σχεδιαστή. Όπως σχολίασε η ίδια, ο χώρος της μόδας την ενδιέφερε ανέκαθεν, ωστόσο αυτό που τελικά την κέρδισε, ήταν η ηθοποιία.

«Ήρθε η στιγμή η καινούργια γενιά να αναλάβει κάποια πράγματα… Για αυτό έχω επιφορτίσει αλλά με πολύ αγάπη την ανιψιά μου, την Ελισάβετ Μουτάφη, χωρίς βέβαια να χάνει τίποτα από τη δουλειά της που την αγαπάει πολύ, αλλά σε συνδυασμό με εμένα και τη μητέρα της θέλουμε να αναλάβει αυτήν τη δουλειά που έχουμε κάνει με αγάπη», είχε πει ο γνωστός σχεδιαστής στην κάμερα του "Happy Day" πριν από λίγο καιρό.

Μάκης Τσέλιος ατελιέ

Σήμερα, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μαζί με την Ελισάβετ Μουτάφη και σχολίασε την απόφασή του αυτή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Μιχάλη Ασλάνη, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο βρήκε την υπέροχη βίλα του στη Μύκονο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως αν μιλούσε στους φίλους του, ίσως να μην είχε τέτοια κατάληξη.

Τέλος αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό, πρόκειται να κάνει ένα show, προκειμένου να παρουσιάσει στο κοινό την Ελισάβετ Μουτάφη και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Λίγα λόγια για τον Μάκη Τσέλιο που δίνει την επιχείρησή του στην Ελισάβετ Μουτάφη

Ο Μάκης Τσέλιος είναι σχεδιαστής μόδας. Γεννημένος στην Ιθάκη, φεύγει από το νησί του για να μεγαλώσει στον Πειραιά.

Σε ηλικία 25 ετών αποφασίζει να ασχοληθεί με την μόδα, θέτοντας τα θεμέλια μιας λαμπερής καριέρας. Οι συλλογές του καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, ενώ οι ξένοι τολμούν να τον χαρακτηρίσουν ως τον ελληνικό Valentino.