MasterChef: Στον αισθητικό ο Δημήτρης Μπέλλος - Αποκάλυψη «βόμβα»

Το έκανε γνωστό η Σκορδά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef: Στον αισθητικό ο Δημήτρης Μπέλλος - Αποκάλυψη «βόμβα»

Τον αισθητικό του επισκέφθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος μετά την έξοδο του από το MasterChef και την αποκάλυψη «βόμβα» έκανε η Φαίη Σκορδά σήμερα στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής πως της έδωσαν μια πληροφορία από την Θεσσαλονίκη και αφορούσε εκτός του Δημήτρη Μπέλλου και την Μαρία Μπέη, με την οποία είναι ζευγάρι και μετά το παιχνίδι.

«Tα 10.000 ευρώ του Silver Award θα τα πάρει ο Μπέλλος. Επίσης μου ήρθε και μια πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη πως το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί. Γνωρίζω πως για ένα διάστημα οι δυο τους ήταν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Έκανε μια αισθητική επέμβαση ο Μπέλλος. Και μετά ο ένας ήταν στη Χαλκιδική και η άλλη στη Θεσσαλονίκη. Η Μαρία γενικά δε βγαίνει πολύ. Αλλά ήταν μαζί πριν ο Μπέλλος πάει στην Ασπροβάλτα», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού.

Το Πρωινό αποκάλυψη Φαίης για Μπέλλο Μαρία

Να σας πούμε δε ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ είχαμε και μια αποκάλυψη για το φινάλε από τον Πάνο Ιωαννίδη - δείτε εδώ τι είπε για τον νικητή και για τον μυστικό... φάκελο. Από τα όσα έχουν έρθει στο φως μέχρι στιγμής λοιπόν όλα δείχνουν ότι μέχρι τέλους θα φτάσουν οι δύο Σταύροι του ριάλιτι μαγειρικής.

Η αλήθεια για την σχέση του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη μετά το MasterChef

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, που έκρυβε πολλές εκπλήξεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε δίστασε και αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day, ποια είναι η αλήθεια γύρω από τον πολυσυζητημένο χωρισμό του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του Δημήτρη με τη Μαρία, ακούστηκε η φήμη ότι εκείνος μετά το τέλος του παιχνιδιού την χώρισε, και γύρισε στην πρώην του στη Νορβηγία.

Μιας και είπαμε για την πρώην του στη Νορβηγία, δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που είχε κάνει για εκείνη πριν από λίγο καιρό.

«Να το πω τώρα. Ο Δημήτρης και η Μαρία κυκλοφορούσαν μαζί όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας. Έμειναν το μισό διάστημα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο μισό στην Ασπροβάλτα. Κυκλοφορούσαν πολύ προσεκτικά. Δεν πήγαιναν δηλαδή στην κεντρική πλατεία, γιατί τον χειμώνα οι κάτοικοι είναι πολύ συγκεκριμένοι. Με καπελάκια κυκλοφορούσαν στην παραλία της Ασπροβάλτας χέρι-χέρι. Άρα οι πληροφορίες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει ήταν εντελώς ανυπόστατες» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή MasterChef