Θύμα απάτης η Μαρία Σαράφογλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θύμα απάτης η Μαρία Σαράφογλου

Θύμα απάτης έπεσε η Μαρία Σαράφογλου όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ήδη έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για το ζήτημα.

Η δημοσιογράφος ήθελε να ενημερώσει τους followers της πως είναι απάτη και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει απευθυνθεί και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ενημερώθηκα ότι κυκλοφορεί αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο το οποίο είναι απολύτως ψευδές και ουδεμία σχέση έχω να κάνω με αυτό. Το ερευνά ήδη η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Σαράφογλου.

Χαρακτηριστικό είναι, πως το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities που πέφτουν θύμα διαδικτυακής απάτης. Θύμα απάτης έπεσε και ο Νίκος Μουτσινάς πριν από λίγο καιρό.

Δείτε την ανάρτηση:

Μαρία Σαράφογλου απάτη

Θύμα απάτης και ο Νίκος Χαρδαλιάς εκτός από την Μαρία Σαράφογλου

Δεν κατάφερε να γλυτώσει ούτε εκείνος από τους επιτήδειους. O Νίκος Χαρδαλιάς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και προειδοποιεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Τι συνέβη ακριβώς;

Ο Νίκος Χορδαλιάς βρίσκεται καθημερινά στις 6 το απόγευμα στο πλευρό του Σωτήρη Τσιόρδα και μαζί ενημερώνουν τους πολίτες για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του φονικού ιού κορωνοϊού στην χώρα μας.

Όπως φαίνεται όμως η δημοσιότητα που απέκτησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς έφερε και τους επιτήδειους χάκερς στον λογαριασμό του.

Όλα όσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την διαδικτυακή απάτη

Ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως το εν λόγω προφίλ που φαίνεται ότι διαχειρίζεται, είναι ψεύτικο κάνοντας γνωστό μάλιστα πως έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.