Ελένη Μενεγάκη: Η αδιανόητη ατάκα που πέταξε για την αποχώρηση της

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Μενεγάκη: Η αδιανόητη ατάκα που πέταξε για την αποχώρηση της

Μια αδιανόητη ατάκα πέταξε η Ελένη Μενεγάκη για την αποχώρηση της. Η παρουσιάστρια νιώθει πιο απελευθερωμένη από ποτέ και πλέον αναφέρεται συχνά στην απόφαση της που μέχρι πρότινος κρατούσε κρυφή.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε να ενημερώσει τους τηλεθεατές πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν επέλεξε να μη βρίσκεται στην τηλεόραση.

Σήμερα, η παρουσιάστρια με αφορμή μια σύνδεση με το λιμάνι της Αίγινας και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, αναρωτήθηκε: «Nησί σου είναι αυτό που σε γεννάει ή αυτό που σε κρατάει;» και αμέσως συμπλήρωσε, «Τι είπα; Εκμεταλλευτείτε με μέχρι να φύγω. Έχω έμπνευση». Δείτε ωστόσο και όλη την αλήθεια για την φημολογούμενη αντικαταστάτρια της.

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τα σημάδια στο κορμί της - Τι συνέβη;

Σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη. Έδειξε στον αέρα της εκπομπής τα σημάδια που απέκτησε στο κορμί της το Σαββατοκύριακο. Τι συνέβη όμως στην παρουσιάστρια και όπως είπε «καίγεται»;

Με ένα τεράστιο χαμόγελο και πολύ όρεξη ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, καθώς όπως φαίνεται πέρασε ένα όμορφο και χαλαρό τριήμερο χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές και το πάνελ της αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στην παραλία. Όπως ανέφερε αποκοιμήθηκε κάνοντας ηλιοθεραπεία με αποτέλεσμα να καεί από τον ήλιο.

«Βρε παιδιά είναι δυνατόν μάνα πράγμα να την πατήσω το Σαββατοκύριακο; Δείτε τι έχω πάθει, δεν το εύχομαι σε κανέναν σας. Σας δείχνω ένα μέρος του κορμιού μου, το οποίο όλο το πίσω μέρος είναι με σχέδιο. Μα είναι δυνατόν εγώ μανούλα που τους πιάνω έναν και έναν να βάλουν κρεμούλα; Μιλάω με τον ήλιο, αλλά όταν με παίρνει ο ύπνος και κάνω στροφή στα μπρούμητα που δεν είχα βάλει αντηλιακό. Στο ανάσκελα ήμουν φορτωμένη όλη. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα με χαλάρωνε ο ήλιος και θα κοιμόμουν. Δεν είναι όλο μου το κορμί, το μισό είναι. Η από εδώ μου πλευρά από πάνω μέχρι κάτω έχει σχέδια, αλλά δεν πειράζει».

Το βίντεο με τα σημάδια στο κορμί της Ελένης Μενεγάκη

Να σημειώσουμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το πρώτο που πέρασε μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί από το χώρο της τηλεόρασης και το κανάλι του ALPHA. Η είδηση πως η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, μετά από 29 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να αποσυρθεί - τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική τηλεόραση. Δείτε όμως ποιοι είναι οι λόγοι που την έφτασαν σε αυτό το σημείο.